Bilutleie
Tijuana
Kollaps
Mexico // Tijuana
Endre personlige detaljer

Leiebil Tijuana: Sixt Bilutleie online

Tijuana er Mexicos vestligste by og det største urbane området ved grensen mellom USA og Mexico. San Diego ligger like ved, og til sammen danner de et metropolområde med rundt 5 millioner innbyggere. Flere stranddestinasjoner ligger i nærheten, og her finner du store åser som gir glimrende utsikt over byen og innover i nabolandet mot nord. Med leiebil i Tijuana er det du som bestemmer avgangstidene og reiserutene. Hos Sixt bilutleie i Tijuna tilbys kategorier som familiebiler og økonomibiler til svært behagelige priser, eller du kan bestille en luksusmodell for å gjøre stas på deg selv og ditt reisefølge.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Hvordan skaffe leiebil i Tijuana?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner i Tijuana og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige. Vi streber alltid etter å gjøre kundene fornøyde og gir deg ubegrenset kjørelengde med samtlige modeller, så du slipper å tenke på ekstrakostnader. Air condition kommer til å bli hyppig brukt i det varme klimaet, og andre tilleggsgoder som GPS og ekstra sjåfør kan også velges på våre nettsider. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Tijuana

Tijuana er en by hvor folk stadig er på farten, og faktisk er den også verdens travleste grenseby, med rundt 50 millioner mennesker som krysser grensen til USA hvert år. Derfor er folk her vant til engelsk språk, og kommunikasjon vil sjelden bli et problem. Ta bilen til La Mesa som har byens største offentlige park samt flere andre interessante severdigheter. Playas de Tijuana er stedet der du finner strendene som vender ut mot det enorme Stillehavet, og Tijuana har et flott historisk senter. Sixt bilutleie i Tijuana står klar til tjeneste for å gi deg den beste leiebilopplevelsen.

 
 

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service