Bilutleie
Tampico
Kollaps
Mexico // Tampico
Endre personlige detaljer

Leiebil Tampico: Sixt Bilutleie online

Den meksikanske kystbyen Tampico passer utmerket for en badeferie, enten du vil utforske de utallige mulighetene for vannsport eller ta det rolig på stranden. Med egen leiebil i Tampico kan du legge premissene for reisen selv og enkelt komme deg fra sted til sted uten bekymringer. Sixt bilutleie i Tampico har et bredt utvalg kjøretøy til konkurransedyktige priser, også for forretningsreisende og mindre grupper. Velg leiebilen som passer deg fra et utvalg kategorier som sedan, stasjonsvogn, SUV eller minibuss ved behov for ekstra plass.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Komfort og fleksibilitet med eget kjøretøy i Tampico

Med egen leiebil i Tampico slipper du stresset forbundet med overfylt kollektivtrafikk og kan følge ditt eget skjema. Du navigerer deg enkelt fram til vår stasjon for bilutleie i Tampico på TAM, som egentlig heter General Francisci Javier Mina internasjonale flyplass. På grunn av Mexicos tropiske klima og lange avstander har vi inkludert air condition og ubegrenset kjørelengde i prisen for deg som vil leie bil i Tampico. Vi kan garantere at du får den bilkategorien du har bestilt, men bestemte modeller avhenger av tilgjengelighet ved ankomst.

Spennende dyreliv og natur

I havnebyen Tampico møter det urbane det ville dyrelivet og frodig natur. Med sin plassering mellom Mexicogulfen og deltaet for elven Pánuco byr byen på våtmarksområder såvel som strender, og med leiebil i Tampico kan du oppleve alt dette og mer til i ditt eget tempo. Laguna del Carpintero er for eksempel et populært sted der man kan se krokodiller. Du kan også oppleve naturen fra båtturer på kanalen. I byen finner du vakker arkitektur og attraksjoner, som for eksempel byens katedral og opera. Eller kjør langs strendene, rull ned vinduet og nyt den sømløse opplevelsen av Mexico med ditt eget kjøretøy til rådighet.

 
 

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service