Bilutleie
Reynosa
Kollaps
Mexico // Reynosa
Endre personlige detaljer

Leiebil Reynosa: Sixt Bilutleie online

Reynosa er en av de største byene i Mexico som ligger like ved grensen til USA. Som det største urbane området i staten Tamaulipas er det mye å oppleve her. Landskapet er svært åpent og oversiktlig, og med leiebil i Reynosa er det fullt mulig med en dagstur til kysten der det blå havet venter på deg. Vi har et stort utvalg bilmodeller, og vi lar deg velge fritt mellom kjøretøy i kategoriene økonomibiler til forbausende gode priser og familiebiler som fint får plass til folk og bagasje. Du finner oss på Reynosa flyplass (REX), og herfra blir det enkelt å komme i gang med leiebiloppholdet ditt.

 
 • Reynosa Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Carretera A Matamoros KM83
  88780 Reynosa

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan du skaffer en leiebil i Reynosa

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Reynosa og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Her får du ubegrenset kjørelengde til disposisjon når du benytter Sixt, slik at du er fri til å utforske denne delen av Mexico. Tredjepartforsikring er også inkludert for å gi deg trygghet. Som tillegg kan du bestille ekstratjenester som navigasjonssystem for å finne fort frem eller barnesete til junior. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Attraksjoner du kan oppleve med leiebil i Reynosa

Den kjente elven Rio Grande tjener som en naturlig landegrense mellom Mexico og USA, og det er mange fine naturområder rundt Reynosa som du kan se dersom du traverserer langs elvebredden. Prøv også en kjøretur gjennom sentrum for å finne innbydende spisesteder der du kan nyte deilig krydret mat, og det er flere interessante museer du kan besøke. Kom deg til lagunen Escondida like mot øst der det er fine grønne omgivelser og et unikt kultursenter. Sixt bilutleie i Reynosa venter på å kunne bidra til å gjøre oppholdet ditt innholdsrikt og fleksibelt.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service