Bilutleie
Puebla
Kollaps
Mexico // Puebla
Endre personlige detaljer

Leiebil Puebla: Sixt Bilutleie online

Den pulserende byen Puebla de Zaragoza i Mexico innbyr til ekskursjoner, serverdigheter og forretningsliv mellom snødekte fjell og vulkaner. Bare 11 mil fra Mexico City ligger Puebla vakkert og praktisk til når du har eget kjøretøy fra Sixt bilutleie i Pueblo. Hos oss kan du velge mellom en rekke ulike kjøretøy i kategoriene sedan og stasjonsvogn for bykjøring i og mellom byene, firehjulstrekker for ekskursjoner i kupert landskap samt sportsbil og cabriolet for litt ekstra luksusfølelse i det subtropiske høylandsklimaet. Vi har passende leiebiler i Puebla enten du forretningsreisende, feriegjest eller fastboende med behov for personlig transport.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Tilpass din leiebil i Puebla etter behov

Med våre mange tjenester kan du enkelt tilpasse leiebilen i Puebla de Zaragoza til ditt kjøremønster og dine behov. De fleste av våre kjøretøy leveres med ubegrenset kjørelengde, tredjepartforsikring og air condition inkludert, mens GPS, personlig kollisjonsskadeforsikring med mer kan reserveres om du ønsker det. Trenger du barneseter, kan du bestille det online eller i skranken hos Sixt, og det samme gjelder selvsagt våre andre tjenester. Som ved alle våre verdensomspennende utleiestasjoner har vi alltid oppgraderte og moderne kjøretøy fra produsenter som BMW, Chevrolet og Nissan. Vi garanterer at du får et kjøretøy i forhåndsbestilt kategori, mens en spesifikk modell avhenger av tilgjengelighet ved ankomst.

Opplev Puebla de Zaragoza med bil

For tilreisende i Puabla er denne storbyen spekket av severdige monumenter og historiske bygninger, for eksempel den vakre Tonazintlakirken. Kjør 15 kilometer vestover til den magiske byen Cholula og se Cholulapyramiden, og besøk Izta-Popo nasjonalpark der du kan komme nær vulkanene Popocatépetl og Iztaccíhuatl. Og om ikke Puebla by byr på nok spenning i seg selv, ligger Mexico City et par timers kjøretur nordvestover fra Sixt bilutleie i Puebla. Under hele oppholdet kan du nyte ekte meksikanske matretter i autentiske omgivelser og få en smakebit av Mexicos unike natur og kultur.

 
 

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service