Bilutleie
Nuevo Vallarta
Kollaps
Mexico // Nuevo Vallarta
Endre personlige detaljer

Leiebil Nuevo Vallarta: Sixt Bilutleie online

Nuevo Vallarta ligger langs en strandlinje som tiltrekker seg mange badelystne hvert år, og her er det sommerlige temperaturer året rundt. Sixt sin avdeling for bilutleie i Nuevo Vallarta gir deg en stor fordel sammenlignet med andre reisende, siden du selv da bestemmer reiseruten og kan komme deg til strandområdene før turistbussene gjør det. Vi tilbyr et stort utvalg kjøretøy i kategoriene økonomibiler til deg som ikke har for stort reisebudsjett, familiebiler for normalt bruk, 4x4 så du kommer deg frem overalt, minibusser med god plass til både passasjerer og bagasje eller sportsbiler så du kan føle deg som en del av eliten.

 
 • Puerto Vallarta Flyplass
  Blvd Fr. Medina Ascencio 7930
  48335 Puerto Vallarta

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Puerto Vallarta Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Blvd Fr. Medina Ascencio 7930
  48335 Puerto Vallarta

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan du ordner med en leiebil i Nuevo Vallarta

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Nuevo Vallarta og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du får selvsagt ubegrenset kjørelengde inkludert så du ikke skal være redd for utvidet utforsking av Mexico, mens tredjepartforsikring gjør at du kan kjøre trygt rundt. Vårt utvalg av tilleggstjenester gjør at du kan skreddersy kjøretøyet til dine personlige behov, og for økt fleksibilitet tilbyr vi gratis ombooking og kansellering når du betaler først ved henting av bilen. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Nyt livet og solskinnet med leiebil i Nuevo Vallarta

Straks du har rullet hjulene i gang fra parkeringsplassen, vil du fort se hvorfor Nuevo Vallarta er en glimrende badedestinasjon med både vennlige innbyggere og lekre hoteller overalt. Det er selvsagt også vannaktiviteter du kan more deg med her, og besøk spisestedene om kvelden for å nyte ordentlig meksikansk mat. Nuevo Vallarta er omringet av grønne åser som innbyr til oppdagelsesturer, og Mexicos stillehavskyst har mye flott å by på. Du vil gjøre oppholdet enkelt for deg selv ved å leie bil i Nuevo Vallarta.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service