Bilutleie på Mexico by Flyplass T2

 

Mest populære i Mexico by Flyplass T2

*Prisene ble beregnet den 03.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Mexico by Flyplass T2 som starter den 10.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Mexico by Flyplass T2-stasjon

Adresse

Av. Capitan Carlos de León, 15620 Mexico City, Mexico
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Søn
00:00 - 00:00
Helligdager
00:00 - 00:00

Våre tjenester ved Mexico by Flyplass T2

Sixt bilutleie på Mexico Ap T2 National Exit flyplass

Sixt bilutleie på Mexico Ap T2 National Exit flyplass

Dersom du vil være uavhengig av offentlig transport i Mexico by, er leiebil på Mexico City flyplass det beste valget. Vi kan skilte med lang erfaring og gode tilbakemeldinger fra kundene, så du er sikret en fortreffelig leiebilopplevelse med Sixt. Kategoriene du kan velge mellom er sedan, stasjonsvogn, SUV og 4x4, eller minibuss for deg med ekstra plassbehov. Kjør fritt i det store veinettet mens du nyter godt av vårt ekstragode med ubegrenset kjørelengde, og for en ubetydelig sum får du også med GPS, slik at du kan finne lett fram i denne megabyen.
Hvordan ordne med leiebil på Mexico City internasjonale lufthavn, MEXT02?

Hvordan ordne med leiebil på Mexico City internasjonale lufthavn, MEXT02?

Flyplassen går også under navnet Benito Juarez, og ligger meget sentralt plassert nesten midt i byen. Dermed er opplevelsene like rundt hjørnet straks du har vridd om nøkkelen. Straks du har plukket opp kofferten din, er det bare å følge skiltingen til vår oransje skranke, der våre ansatte vil ønske deg velkommen. Her kan du både levere og hente bilen. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.
Hva du kan oppleve i Mexico by fra Mexico int. lufthavn

Hva du kan oppleve i Mexico by fra Mexico int. lufthavn

Med leiebil fra Mexico internasjonale lufthavn kan du fritt bevege deg mellom de tallrike attraksjonene. For kulturinteresserte finnes det mange museer å boltre seg i, med Det Nasjonale Kunstmuseet som et av de fremste. Hele familien kan også more seg i dyrehagene som finnes like i nærheten av byen. Kjør til Azteca stadion, som er verdens tredje største fotballstadion med en kapasitet på nesten 100 000. Fornøyelsesparken Six Flags er også verdt en visitt, og ta bilen til flere av byens store grønne lunger. Sixt bilutleie på Mexico by flyplass gleder seg til å bli ditt førsteinntrykk av hovedstaden.
Show more

Greit å vite når du leier på Mexico by Flyplass T2

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Mexico by Flyplass T2?
For å leie en bil med SIXT ved Mexico by Flyplass T2 må du være minst 21 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Mexico by Flyplass T2.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Mexico by Flyplass T2?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Vanlige spørsmål om leie på Mexico by Flyplass T2

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Mexico by Flyplass T2?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Mexico by Flyplass T2?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Mexico by Flyplass T2

Vis mer