Bilutleie
Mexicali
Kollaps
Mexico // Mexicali
Endre personlige detaljer

Leiebil Mexicali: Sixt Bilutleie online

Her i det nordlige Mexico, like ved grensen til USA, ligger Mexicali. Dette er en by med mye industri og et variert landskap i nærområdet. Siden byen er hovedstaden i Baja California, er det spesielt mye å få med seg her, og med leiebil i Mexicali er du fri til å se deg rundt i regionen og den flotte naturen. Sixt lar deg velge i et utvalg kjøretøy bestående av kategorier som familiebiler til normalbruk, økonomibiler til lave priser eller minibusser med plass til hele 14 passasjerer. Du finner oss blant annet på Mexicali flyplass (MXL), der vi har en tydelig plassert skranke med hyggelige ansatte som vil hjelpe deg.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Lett å skaffe seg leiebil i Mexicali

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Mexicali og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Det er air condition inkludert uansett hvilken modell du får utlevert, noe som vil komme svært godt med i dette ørkenlandskapet. Ekstragoder som tredjepartforsikring og fri kjørelende får du også alltid inkludert her, og hos Sixt tilbyr vi tilleggstjenester som navigasjonssystem og ekstra sjåførtillatelse for deg som trenger det. Vi kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Opplevelser du kan få med deg med leiebil i Mexicali

I denne delen av Mexico er det både ørken og fjell du kan utforske med kjøretøyet ditt, og det er rimelig avstand til både California-gulfen og Stillehavskysten der det er massevis av bademuligheter. Du har mange muligheter til å få en smakebit av det meksikanske kjøkken slik det er ment å smake, og Mexicali har flere kjøpesentre for den shoppingglade. For musikkelskere er festivalen Baja Prog en absolutt nødvendighet. Hit kommer det rockemusikere og deltakere fra hele verden. Mange dører åpnes for deg med Sixt bilutleie i Mexicali.

 
 

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service