Bilutleie
Merida
Kollaps
Mexico // Merida
Endre personlige detaljer

Leiebil Merida: Sixt Bilutleie online

Hovedstaden Merida på den mexikanske halvøya Yucatán flommer over av kunst og kultur. Med leiebil i Merida kommer du deg lett rundt, for eksempel til mayarivieraen langs noen av de beste veiene Mexico har å by på. Vår stasjon for bilutleie i Merida finner du på den sentralt plasserte internasjonale flyplassen, også kalt Manuel Crescencio Rejón (MID). Uavhengig av antall reisende vil dere finne et passende kjøretøy blant vårt utvalg av leiebiler. Kategoriene du kan velge mellom her hos Sixt, er kompaktbil, sedan, SUV og minibuss.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Praktisk og komfortabelt med leiebil fra Sixt

Du trenger ikke å bekymre deg for lange avstander i Mexico, siden alle våre kjøretøy har ubegrenset kjørelengde inkludert i prisen. Enten du har tenkt deg på lengre kjøreturer utenfor byen eller vil holde deg til urbane strøk, anbefaler vi å reservere den rimelige tilleggstjenesten GPS. Andre goder du kan bestille, er for eksempel barnesete og dieselmotor. På Sixt sin filial for bilutleie i Merida kan du også få reisetips og veibeskrivelser. Vi kan ikke garantere en spesifikk bilmodell, men vi lover deg en modell i den kategorien du booker.

Yrende kulturliv og arkeologiske skatter

Når du har leiebil i Merida, kan du kjøre til både attraksjoner i den livlige byen eller ta deg enkelt rundt på den store halvøya. Meridas hovedtorg byr på på nattlige arrangementer, street food og utstillinger. Med spennende markeder med alt fra tekstiler og keramikk til glass er Merida et mekka for matentusiaster. Og på veiene utenfor byen kan du finne spennende regional mat og drikke samt lokale mayaprodukter som honning, såpe, olje og en rekke former for chili. De spektakulære kulturelle attraksjonene finner du også utenfor byen. Kjør vestover for å se det arkeologiske området Chichen Itza eller nordover til det tidligere mayaimperiets hovedstad, Ek Balam. Sistnevnte tiltrekker seg færre turister, men er ikke mindre imponerende. Med leiebil i Merida er du sikret autentiske opplevelser på behagelig vis.

 
 

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service