Bilutleie
Marina Vallarta
Kollaps
Mexico // Marina Vallarta
Endre personlige detaljer

Leiebil Marina Vallarta: Sixt Bilutleie online

I Marina Vallarta kan du nyte å befinne deg på en av Mexicos beste sommerdestinasjoner, med lekre hoteller, båthavner og golfbaner nesten hvor du enn snur deg. Ved kysten ligger det flotte hotellet Velas, og her finner du Sixt sin filial for bilutleie i Marina Vallarta. Dette er faktisk i gangavstand fra flyplassen, som også har det fulle navnet Licenciado Gustavo Díaz Ordaz internasjonale lufthavn (PVR). Velg fra øverste hylle i vårt utvalg av kjøretøy der vi har familiebiler til normal bruk, økonomibiler til svært hyggelige priser, 4x4 som har ekstra godt veigrep, romslige minibusser eller en lekker sportsbil du stolt kan vise frem.

 
 • Puerto Vallarta Flyplass
  Blvd Fr. Medina Ascencio 7930
  48335 Puerto Vallarta

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Puerto Vallarta Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Blvd Fr. Medina Ascencio 7930
  48335 Puerto Vallarta

  Ma. - Sø.07:00 - 22:00
  Helligdag07:00 - 22:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Sixt gjør det enkelt å skaffe leiebil i Marina Vallarta

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Marina Vallarta og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Tredjepartforsikring er ett av ekstragodene, mens ubegrenset kjørelengde alltid er inkludert slik at du ikke trenger å tenke på avstandene i Mexico. Hos oss er det gratis å kansellere eller booke om hvis du betaler først når du henter bilen, og flere nyttige tilleggstjenester er alltid klare til bruk. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Mulighetene åpner seg med leiebil i Marina Vallarta

Du vil nok fort bli travelt opptatt når du har eget kjøretøy her, siden det er mengder av ting å se og gjøre i Marina Vallarta. Mulighetene er mange dersom du vil slå et slag golf på en av de førsteklasses 18-hullsbanene, eller kom deg ned til den store marinaen i Marina Vallarta der du kan se mange luksusbåter ligger fortøyd. Her er det også mange spisesteder der du kan få smakt alskens retter. Om kvelden er det fint med en tur langs Marina Boardwalk der du kan nyte både fin utsikt og god atmosfære. Sixt bilutleie i Marina Vallarta er klar til tjeneste for deg.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service