Bilutleie
Manzanillo
Kollaps
Mexico // Manzanillo
Endre personlige detaljer

Leiebil Manzanillo: Sixt Bilutleie online

Manzanillo er stedet for deg som vil kombinere både byliv og badeliv, og klimaet i Mexico er behagelig året rundt. Med leiebil i Manzanillo har du frie tøyler til å se området etter eget forgodtbefinnende, og Sixt sørger for at du er i trygge hender siden vi kun leverer ut pålitelige kjøretøy. Her kan du velge fritt i vårt utvalg av kjøretøy innenfor kategoriene økonomibiler til nesten ubetydelige priser, sedaner og stasjonsvogner til familien, robuste 4x4 eller minibusser for deg som har mye å frakte. Det er også air condition installert i kjøretøyene våre så det ikke skal bli for varmt mens du kjører.

 
 • Manzanillo Flyplass
  Carretera Manzanillo KM 42
  28219 Manzanillo

  Ma. - Sø.07:00 - 21:00
  Helligdag07:00 - 21:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Manzanillo Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Carretera Manzanillo KM 42
  28219 Manzanillo

  Ma. - Sø.07:00 - 21:00
  Helligdag07:00 - 21:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Sixt gjør det enkelt å skaffe leiebil i Manzanillo

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Manzanillo og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du finner oss på Manzanillo flyplass (ZLO) som også går under navnet Playa de Oro internasjonale lufthavn, og du vil bli ønsker vel møtt av våre dyktige medarbeidere. Nyt godt av ekstragoder som tredjepartforsikring og muligheten for gratis ombooking før ankomst, mens tilleggstjenester som GPS og barnesete alltid er tilgjengelige for en billig penge. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan foreta deg med en leiebil i Manzanillo

Manzanillo byr på mange kilometre med deilige sandstrender der du bare kan lene deg tilbake og nyte livet eller kaste deg ut i de blå bølgene. Har du leiebil, kan du også finne en strandlinje som ikke er overbefolket, og en kjøretur langs Mexicos stillehavskyst er ikke å forakte. Nesten midt i byen ligger det en flott golfbane, og spisesteder med god meksikansk mat er det mange av her. La Sixt bilutleie i Manzanillo være inngangsporten din for oppholdet ditt langs Mexicos vestkyst.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service