Bilutleie
Leon
Kollaps
Mexico // Leon
Endre personlige detaljer

Leiebil Leon: Sixt Bilutleie online

Leon ligger i staten Guanajuato omtrent midt i Mexico og er en by rik på industri. Den er viden kjent for sin miljøvennlighet, og er derfor en svært ren og tiltrekkende by å besøke. Dens strategiske plassering gjør at du med leiebil fra Leon kan komme deg til andre metropoler, som for eksempel landets hovedstad Mexico-city, innen noen få timer. Hos Sixt bilutleie i Leon kan du velge blant et stort utvalg kjøretøy som alle holder meget høy standard. I våre kategorier finner du blant annet familiebiler i forskjellige størrelser, økonomibiler til fornuftige priser, eller du kan skaffe deg en robust firehjulstrekker for lengre og krevende bilturer.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Hvordan skaffe leiebil i Leon?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner på Del Bajio internasjonal flyplass (BJX) og i sentrum av Leon. Her kan du også se hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige på de ulike stasjonene. Med leiebil i Leon kan du nyte full bevegelsesfrihet med ubegrenset kjørelengde og air condition som er helt nødvendig da det er langt til den friske sjøluften. Du kan alltid velge andre praktiske ekstratillegg på våre nettsider, og GPS er spesielt anbefalt i storbyer. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Leon

I bysentrum står severdighetene i kø, og du kan for eksempel kjøre til den store triumfbuen og beundre den på nært hold, eller finne deg din egen favorittrestaurant der du kan nyte mat fra Mexicos verdensberømte kjøkken. Ta bilen til den zoologiske hagen med underholdning for hele familien, og metropolparken er et stort grøntområde som er som skapt for utendørsaktiviteter. Explora vitenskapssenter er også et attraktivt turistmål, der du kan se interessante utstillinger og more deg med vitenskapelige eksperimenter. Shoppingglade kan glede seg over å befinne seg i byen som regnes som verdens skohovedstad. Med Sixt bilutleie i Leon blir din reise litt enklere.

 
 

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service