Bilutleie
Guaymas
Kollaps
Mexico // Guaymas
Endre personlige detaljer

Leiebil Guaymas: Sixt Bilutleie online

Med leiebil i Guaymas får du friheten til å utforske et landskap bestående av majestetisk hav og ørken- og fjellandskap der den tropiske floraen og faunaen lever så godt som uforstyrret. Hos Sixt bilutleie i Guaymas har vi det som skal til for å løfte din opplevelse av Mexico et ekstra nivå. Vårt store utvalg av moderne kjøretøy omfatter leiebiler til ethvert formål. Velg mellom kompakte sedaner, raske sportsbiler og cabrioleter og robuste 4x4 som tar deg gjennom et hvilket som helst terreng.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Nyt en komfortabel og trygg reise med egen leiebil fra Sixt

Har du valgt å vende snuten mot Guaymas, er Sixt sine to filialer ikke langt unna. Enten du oppsøker oss i ankomsthallen på Guaymas flyplass (GYM) eller på vår sentrale filial i down town Guaymas, vil en av våre erfarne og rutinerte medarbeidere få deg raskt gjennom nødvendig papirarbeid og ut på de meksikanske veiene. For at du skal få en så stressfri og behagelig reise som mulig, har vi inkludert ubegrenset kjørelengde i prisen på samtlige leiebiler i Guaymas. Planlegger du en lengre kjøretur og ønsker å forsikre deg utover den inkluderte tredjepartforsikringen, kan du bestille LDW, PAP og SLI til små tilleggskostnader. Vi sørger for at alle våre kunder får en bil i ønsket kategori, men vi gjør oppmerksom på at tilgjengelige modeller kan variere ved ankomst.

Utforsk Guaymas ville og vakre natur

Lei en bil i Guaymas og få tilgang på Mexicos yrende dyreliv og tropiske vegetasjon på sitt beste. Byens sentrum rommer også noen spektakulære byggverk, som den majestetiske katedralen Navojoa og antikke perler i San Ignacio Caborica. Å se solnedgangen over Cortez-sjøen er nærmest å regne for et obligatorisk gjøremål. Halvøya El Mirador, som ligger en halvtime med bil fra Sixt sin stasjon, er et av de beste stedene for å gjøre nettopp dette. Like ved kan du klatre opp Tetakawi-fjellet for en fenomenal utsikt.

 
 

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service