Bilutleie
Ciudad Obregon
Kollaps
Mexico // Ciudad Obregon
Endre personlige detaljer

Leiebil Ciudad Obregon: Sixt Bilutleie online

Ciudad Obregon er en storby som ligger i et spesielt område i Mexico med store jordbruksarealer i sør og fjellandskap i nord. Herfra er det heller ikke langt til kysten der det florerer av bademuligheter, mens selve byen har masse å oppdage, blant annet et svært rikt kulturliv. Her hos Sixt har vi et utvalg kjøretøy innen kategoriene familiebiler til dagligdags bruk, økonomibiler til overraskende lave priser, 4x4 som er som skapt for landturer, eller minibusser med opptil hele 15 seter. Vi er en av de eldste leiebiltilbyderne i bransjen, og vi står på pletten for å ordne med en leiebil i Ciudad Obregon for deg.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Enkelt og praktisk å ordne leiebil i Ciudad Obregon

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Ciudad Obregon og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du finner én av filialene våre på Ciudad Obregon internasjonale lufthavn (CEN), og det tar kun omtrent 20 minutter å komme seg til bysentrum derfra. Du får ubegrenset kjørelengde alltid inkludert, pluss tredjepartforsikring siden kundenes sikkerhet er viktig for oss. Nyttige tilleggstjenester, som navigasjonssystem så du finner fort frem i Mexico, er lette å bestille. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Ting å oppleve med leiebil i Ciudad Obregon

Det er absolutt anbefalt å ta en kjøretur opp i fjellene der du kan nyte betagende utsikt over det flate landskapet mot sør, og det tar rundt en time å komme seg til den flotte stillehavskysten. I byen finner du mange kunstgallerier, og Ciudad Obregon har tatt godt vare på kulturarven til Yaquis-stammen som har bodd her i mange århundrer. Mexico har et kjent kjøkken, og spesielt sjømat finnes det mye godt av her i Ciudad Obregon. Sixt bilutleie i Ciudad Obregon venter spent på ditt oppmøte.

 
 

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service