Bilutleie
Ciudad Juarez Flyplass
Kollaps
Mexico // Ciudad Juarez // Ciudad Juarez Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Ciudad Juarez Flyplass: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Carretera Panamericana Km 185
  32690 Ciudad Juarez MX +52-6566316149
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: CJS
Åpningstider
Ma. - Sø.07:00 - 23:00
Helligdag07:00 - 23:00
 
 

Sixt bilutleie på Ciudad Juarez flyplass i Mexico

Med leiebil fra Sixt vil du raskt oppdage alle bekvemmelighetene med å ha ditt eget kjøretøy når du er på reise. Vi gir deg gode tilbud og lar deg leie bilen både for lange og korte perioder, og med vår lange erfaring vet vi å gi våre kunder bare det aller beste. Vi har bilmodeller fra verdensledende leverandører som Chevrolet og Ford, og i vår bilpark finner du kjøretøy i alle slags størrelser. Her er det familiebiler som sedan og SUV, eller skaff deg en robust firhjulstrekker for mer krevende forhold. Med ubegrenset kjørelengde, som du får med alle modeller, slipper du å tenke på avstandene, og flere tilleggsgoder venter deg hvis du velger en leiebil fra Sixt.

Hvordan leie bil på Ciudad Juarez internasjonale lufthavn, CJS

Flyplassen er oppkalt etter Abraham Gonzalez og ligger lokalt plassert nesten midt i Juarez bykjerne. Så med leiebil kan du straks komme i gang med å oppsøke attraksjonene med det samme du har vridd om nøkkelen. Vår skranke ligger i flyplassterminalen, bare følg skiltene straks du har ordnet med bagasjen din. Her kan du hente og levere tilbake bilen, og våre serviceinnstilte ansatte vil sørge for at du enkelt kan gjennomføre begge deler.

Hva du kan oppleve med leiebil i Ciudad Juarez

Juarez ligger helt opp mot grensen til USA, og er full av muligheter, ettersom dette er en millionby. Opplev det yrende folkelivet og gateselgerne på Markedsplassen, hvor du kan få kjøpt en håndlaget suvenir. Byen har en egen triumfbue, og flere storslåtte kirker og museer du kan besøke. Finn din egen favorittrestaurant i bysentrum, der du kan nyte ekte meksikansk mat som taco og burritos. Ellers ligger USA like ved, som er drømmedestinasjonen for bilreiser. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å hente din leiebil hos Sixt bilutleie på Ciudad Juarez flyplass.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.07:00 - 23:00
Helligdag07:00 - 23:00

Kontakt

Sixtstasjon Ciudad Juarez Flyplass CJS Carretera Panamericana Km 185 32690 Ciudad Juarez 31.636685, -106.428515 +52-6566316149

Sixtstasjon Ciudad Juarez Flyplass CJS

Carretera Panamericana Km 185
32690 Ciudad Juarez
 
Telefon +52-6566316149

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • Sportsbiler og cabriolet
 • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service