Bilutleie
Ciudad Juarez
Kollaps
Mexico // Ciudad Juarez
Endre personlige detaljer

Leiebil Ciudad Juarez: Sixt Bilutleie online

Ciudad Juarez ligger i delstaten Chihuahua i det nordlige Mexico, helt opp mot grensen til USA. Grensebyen tiltrekker seg en interessant miks av meksikanske innbyggere og amerikanske turister som ønsker å oppleve byens atmosfære og vennlige befolkning. Med leiebil i Ciudad Juarez er det du selv som bestemmer avgangstider og reiseplaner, og Sixt vil med glede hjelpe deg til å oppleve friheten det gir å disponere et eget kjøretøy i denne regionen. Med bilutleie i Ciudad Juarez står du fritt til å velge blant et variert utvalg kjøretøy. Vi tilbyr topp moderne bilmodeller i kategorier som praktiske familiebiler, økonomibiler til konkurransedyktige priser, og firehjulstrekkere dersom du vil foreta krevende bilekskursjoner.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Hvordan skaffe leiebil i Ciudad Juarez?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige ved disse. Når du ankommer Ciudad Juarez internasjonale flyplass (CJS), kan du umiddelbart nyte godt av Sixt sine goder som ubegrenset kjørelengde og aircondition som er svært praktisk i dette subtropiske klimaet. Andre nyttige tilleggsgoder som GPS, ekstra sjøfør eller tilleggs-forsikring, er alltid mulig å skaffe seg på våre oversiktlige nettsider. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Ciudad Juarez

Ciudad Juarez er en industriby i full vekst og er derfor svært attraktivt reisemål både for ferierende og forretningsfolk. Det dukker stadig opp nye spennende byggeprosjekter som du kan få med deg når du kjører gatelangs. Da vil du også kunne stoppe ved en fortauskafé og nyte chips og salsa slik det er ment å smake på meksikansk vis. Utenfor byen finner du ørkenområdet Samalayuca, der du kan kjøre med robuste jeeper på sanddynene og stå på sandboard. Ta deg også en dagstur til nabobyen El Paso på den andre siden av landegrensen. Opplev det beste av både USA og Mexico med Sixt bilutleie i Ciudad Juarez.

 
 

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service