Bilutleie
St. Julians
Kollaps
Malta // St. Julians
Endre personlige detaljer

Leiebil St. Julians: Sixt Bilutleie online

Grunnet sin spesielle beliggenhet har Malta vært et svært ettertraktet sted for mange herskere, og dermed er det mye historie og en helt spesiell kultur du vil finne på denne øygruppen. Ved å leie bil i St. Julians gjør du oppholdet mye enklere for deg selv siden det er så mye å oppleve her, og vår stasjon ligger på The George Hotel som har en av de beste beliggenhetene i byen. Vårt utvalg av kjøretøy her består av økonomibiler som ikke gjør stort innhugg i reisebudsjettet ditt, samt familiebiler til allmenn bruk. Sixt lar deg bli lommekjent med Malta og gir deg ubegrenset kjørelengde med alle kategoriene våre.

 
 • Malta Luqa Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Ring Road Park East Lvl 1
  LQA 4000 Luqa

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan ordner du med leiebil i St. Julians?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i St. Julians og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi inkluderer en rekke forsikringer i prisen siden vi tenker på våre kunders sikkerhet, og air condition er installert i alle modellene våre så du effektivt kan regulere temperaturen i bilkupeen. Tilleggstjenester som GPS og barnesete er heller ikke noe problem for oss å skaffe deg. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i St. Julians

St. Julians ligger i utkanten av hovedstaden Valletta og er full av flott arkitektur og trange, sjarmerende gater. Kjører du langs vannkanten, vil du også få øye på flere marinaer der det ligger alle slags båter fortøyd, og spisesteder florerer det av i Maltas hovedstad. Se den spesielt flotte Lower Barakka-hagen der du kan nyte rolige omgivelser og fin utsikt mot den store havnen. Bare fantasien setter en stopper for hva du kan gjøre med Sixt bilutleie i St. Julians.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service