Bilutleie
Gozo
Kollaps
Malta // Gozo
Endre personlige detaljer

Leiebil Gozo: Sixt Bilutleie online

Malta er noe for seg selv. Denne flotte øygruppen i Middelhavet er ikke overflommet av turister og har en svært vennlig befolkning og mange opplevelser. Øya Gozo er den nest største og består av mange fine landsbyer, og her er det vakkert landskap som du kan ta nærmere i øyesyn når du har ditt eget kjøretøy. I den moderne bilflåten vår finner du et utvalg kjøretøy i kategoriene sedaner og stasjonsvogner til dagligdags bruk eller kompaktbiler som passer perfekt for alenereisende eller par. Når du velger Sixt bilutleie på Gozo, kan du avbestille eller ombooke uten kostnad frem til du henter bilen, og dermed går de helt greit om det skulle oppstå endringer i planene.

 
 • Malta Luqa Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Arrival Lounge Int. Airport
  LQA 05 Luqa

  Ma. - Sø.10:00 - 17:00
  Helligdag10:00 - 17:00

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Malta/The George Hotel

  Sixt Bilutleie
  Triq Paceville
  STJ 3013 St. Julians

  Ma. - Fr.08:15 - 12:00
  Helligdag08:00 - 11:30

  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Ingen sak å skaffe leiebil på Gozo

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie på Gozo og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Nyttige goder som tredjepartforsikring kommer alltid med på kjøpet, samt air condition så du raskt kan stille inn temperaturen i kupeen etter dine preferanser. Alle modellene våre kommer med fri kjørelengde slik at hele Gozo ligger åpen for deg, og prøv gjerne noen av våre tilleggstjenester, for eksempel GPS eller førertillatelse for en ekstra sjåfør som kan avløse deg underveis på oppdagelsesturene. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil på Gozo

Når du besøker de forskjellige landsbyene, vil du fort oppdage den avslappede stemningen på denne rolige øya. Malta har vært gjennom mye opp gjennom årtusenene, og historien vil du se mye av i byen Victoria. Her finner du en befestet by med så gamle forsvarsmurer at ingen vet nøyaktig hvor gamle de er, og det er flere gamle og ærverdige kirker du absolutt bør besøke her. Langs Gozos kyst vil du også komme over mange gode utkikkspunkter. Med egen leiebil på Gozo får du et best mulig opphold.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service