Bilutleie på Vilnius Sentralbanestasjon

 

Mest populære i Vilnius Sentralbanestasjon

*Prisene ble beregnet den 03.06.2023 for 4 leiedager forhåndsbetalt utleie ved Vilnius Sentralbanestasjon som starter den 12.06.2023. Våre priser varierer daglig og dette tilbudet er ikke garantert.

Veibeskrivelse til Vilnius Sentralbanestasjon-stasjon

Adresse

Sodu str. 14, 01313 Vilnius, Litauen
Mer informasjon

Åpningstider

Man - Fre
08:00 - 17:00

Våre tjenester ved Vilnius Sentralbanestasjon

SIXT rent a car

SIXT rent a car

Har du tenkt deg en tur til Litauens hovedstad, vil Sixt sine medarbeider på vår filial for bilutleie på Vilnius sentralbanestasjon, gjerne hjelpe til med å finne det perfekte kjøretøyet for ditt opphold. Her kan du velge mellom et variert utvalg av høykvalitets leiebiler til noen av bransjens mest konkurransedyktige priser, og du slipper å ta hensyn til kollektivtrafikkens ruter og tide. Vilnius lufthavn ligger lokalt plassert en rask tur med tog eller drosje fra Sixt sin filial på sentralbanestasjon, og det er flere bussholdeplasser like ved inngangen. Du vil fort finne deg travelt opptatt med å besøke alle severdighetene i Vilnius, der spesielt gamlebyen med sine trange smug og sjarmerende gårdsplasser er verdt et besøk. Våre lokalkjente medarbeidere bidrar gjerne med reisetips i Vilnius og omegn, og er du interessert i naturopplevelser, anbefales det å ta den korte kjøreturen til en av de mange regionalparkene i området.
Hvordan skaffe leiebil på Vilnius sentralbanestasjon?

Hvordan skaffe leiebil på Vilnius sentralbanestasjon?

Vår utvalg av leiebiler på Vilnius sentralbanestasjon vil føre deg sikkert rundt i det sørøstlige Litauen, og du vil fort spare både tid og penger ved å benytte det av et av Sixt sine mange gode tilbud. Velg mellom kategorier som sedan og stasjonsvogn til hyggelige priser, 4x4 og minibusser med ekstra god plass eller kanskje har du bruk for en vare- eller lastebil om du skal frakte mye last. Vi garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Vi tilbyr innlevering av kjøretøyet også utenom kontorets offisielle åpningstider og inkluderer nyttige ekstratillegg som air condition og tredjepartforsikring i leiebilavtalen. Tilleggsutstyr som navigasjonssystem og barneseter i forskjellige størrelser er alltid tilgjengelige på våre brukervennlige nettsider.
Show more

Greit å vite når du leier på Vilnius Sentralbanestasjon

Hva er minimumsalderen for å leie en bil på Vilnius Sentralbanestasjon?
For å leie en bil med SIXT ved Vilnius Sentralbanestasjon må du være minst 19 med gyldig førerkort. Noen bilkategorier har en høyere minstealder for leie, og en avgift for ung sjåfør kan påløpe.
Kan jeg endre, forlenge eller kansellere reservasjonen min?
Hos SIXT kan du enten betale online eller når du henter bilen i Vilnius Sentralbanestasjon.
Hvilke dokumenter trenger jeg for å leie en bil på Vilnius Sentralbanestasjon?
Du trenger et gyldig førerkort i minst 1 år, avhengig av bilkategori. Du kan også trenge en internasjonal kjøretillatelse eller offisiell oversettelse av sertifikatet.
Show more
Se alle vanlige spørsmål

Kundeanmeldelser og tilbakemeldinger

4,7
Basert på 14 anmeldelser
Kjøretøyet
(5,0)
Etter returen
(5,0)
Overlevering av kjøretøy
(4,8)

Vanlige spørsmål om leie på Vilnius Sentralbanestasjon

Kan jeg bestille en langsiktig leiebil på Vilnius Sentralbanestasjon?
Trenger jeg å kjøpe forsikring eller beskyttelsespakker med utleien min på Vilnius Sentralbanestasjon?
Kan jeg legge til en ekstra sjåfør?

Check out our nearby locations to Vilnius Sentralbanestasjon

Vis mer