Bilutleie
Tripoli Internasjonal Flyplass
Kollaps
Libya // Tripoli // Tripoli Internasjonal Flyplass
Endre personlige detaljer

Leiebil Tripoli internasjonale flyplass: Sixt Bilutleie Online

Informasjon om stasjon
Adresse: Arrival Hall
  12 Tripoli LY +218-213345499
 
Stasjonstype: flyplass
GDS- kode: TIP
Åpningstider
Ma. - To.08:30 - 17:00
Lø. - Sø.08:30 - 17:00
Helligdag08:30 - 17:00
 
 

Sixt bilutleie på Tripoli internasjonale flyplass tilbyr en komfortabel og tidsbesparende måte å forflytte seg rundt i Libyas hovedstad på. Kategoriene vi tilbyr er familiebiler med god bagasjeplass, tøffe 4x4-utgaver eller minibusser med opptil 11 seter. Tenk deg tryggheten å kunne kjøre rundt i et godt forsikret kjøretøy, og air condition vil fort vise seg å bli uunnværlig i ørkenlandskapet. Vi har også flere tilgjengelige oppgraderinger som vil gjøre det mer bekvemt å kjøre rundt, og barneseter i forskjellige vektklasser er selvsagt også tilgjengelige for de minste passasjerene. Med leiebil fra Tripoli internasjonale flyplass kan du nyte godt av full mobilitet og fleksibilitet under din reise.

Hvordan leie bil på Tripoli internasjonale flyplass?

Flyplassen i Tripoli (TIP) ligger omtrent en halv times kjøring unna bysentrum, og derfor er det svært praktisk å plukke opp din leiebil allerede på lufthavnen. Du trenger bare å følge skiltingen i terminalbygget for å finne skranken vår, der du møter våre vennlige ansatte som vil ta deg godt imot. Vi sørger for at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst. Her kan du få et kjøretøy tilpasset din reisesituasjon, uavhengig om du besøker Tripoli som ferierende eller i forbindelse med jobb.

Opplev det eksotiske Nord-Afrika

Tripoli ligger vakkert plassert ved Middelhavets kyst, og en leiebil fra Tripoli internasjonale flyplass vil gi deg mange fordeler. Det er store muligheter for deilig badeliv med behagelige temperaturer, og ta for all del turen innom de lokale markedene der du kan gjøre et kupp. I byen kan du få se mange monumenter og levninger fra tidligere ledere i dette landet, og det er mange museer der du kan oppleve kunst og historie. Her finnes også en dyrehage der hele familien kan la seg underholde. Sixt bilutleie på Tripoli internasjonale flyplass ønsker deg et behagelig opphold i Libya!

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - To.08:30 - 17:00
Lø. - Sø.08:30 - 17:00
Helligdag08:30 - 17:00

Kontakt

Sixtstasjon Tripoli Internasjonal Flyplass TIP Arrival Hall 12 Tripoli 32.669259, 13.143992 +218-213345499

Sixtstasjon Tripoli Internasjonal Flyplass TIP

Arrival Hall
12 Tripoli
 
Telefon +218-213345499

Leiebil tjenester på denne stasjonen

  • Bil / stasjonsvogn
  • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service