Bilutleie
Jdeideh
Kollaps
Libanon // Jdeideh
Endre personlige detaljer

Leiebil Jdeideh: Sixt Bilutleie online

Området Jdeideh ligger i den nordlige delen av den libanesiske hovedstaden Beirut. Med en leiebil i Jdeideh har du et fantastisk utgangspunkt for å få med deg mer av denne levende byen. Storbyen har hoteller i verdensklasse, en rik matkultur, uteliv, strender og fantastiske naturopplevelser fra kyst til fjell. Vår stasjon for bilutleie i Jdeideh ligger sentralt på New Jdeideh stasjon. Her tilbyr Sixt et utvalg kjøretøy som passer for både forretningsreisende, oppdagelsesreisende og familier. Du kan velge en praktisk økonomibil, cruise langs kysten i en stilig sportsbil eller bestille en 4X4 med ekstra god fremkommelighet hvis du skal kjøre mye rundt i fjellene.

 
 • Beirut Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Beirut Airport
  2048-4402 Beirut

  Ma. - Sø.00:00 - 24:00
  Helligdag00:00 - 24:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Beirut Corniche El Mazraa

  Sixt Bilutleie
  Corniche Almazraa, Main Road
  20484402 Beirut

  Ma. - Fr.09:00 - 19:00
  Lø.09:00 - 17:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Enkelt og trygt å ordne leiebil i Jdeideh

Sommeren i Beirut kan være kokende het, og de fleste av våre leiebiler i Jdeideh leveres med air condition. Fri kjørelengde kommer godt med hvis du skal reise mye rundt i Libanon. Hos Sixt bilutleie i Jdeideh kan du også leie GPS så du finner den korteste veien mellom strand og fjell. Trafikken i Jdeideh og Beirut kan være kaotisk. Sett deg godt inn i trafikkreglene og kjør forsiktig. Våre leiebiler har som regel tredjepartforsikring inkludert i prisen, og du kan legge til flere forsikringer. Sixt kan ikke garantere at du får en spesifikk bilmodell, men en bil i samme kategori vil stå klar.

Utforsk den kosmopolitiske byen med leiebil i Jdeideh

Med en leiebil i Jdeideh er du ikke langt unna verken by, strand eller fjell. Området er et shoppingmekka med varierte butikker og markeder. Prisene i Libanon er lave, så her kan du gjøre noen skikkelige kupp. Ved kysten ligger de livlige områdene Hamra, Clémenceau og Verdun med enda flere butikker, barer og spisesteder. Slå deg ned på en av kafeene og nyt deilig hummus, falafel eller sjømat. Her finner du også mange hoteller og restauranter fra alle verdenskjøkken. En time nordover ligger det fascinerende Jeita Grotto, et nettverk av vakre kalksteinsgrotter.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service