Bilutleie
Kuwait City
Kollaps
Kuwait // Kuwait City
Endre personlige detaljer

Leiebil Kuwait City: Sixt Bilutleie online

Kuwait City ligger på den store arabiske halvøya hvor det er sommer året rundt. Byen er full av luksuriøse kjøpesentre og futuristisk arkitektur som gjør at du vil holde deg travelt opptatt. Du kan best komme deg rundt når du har leiebil i Kuwait City, og våre oppdaterte kjøretøy vil sjelden gi deg problemer. Kategoriene vi tilbyr passer for både deg som vil ha luksus eller en økonomibil, og utvalget vårt byr også på familiebiler til normalt bruk, spreke 4x4 og minibusser som har ekstra godt med plass. Sixt bilutleie i Kuwait City vil forenkle oppholdet ditt i Midt-Østen.

 
 • Kuwait City/Jumeirah Hotel

  Sixt Bilutleie
  Al Ta'awun Street
  13036 Kuwait City

  Ma. - Sø.07:00 - 24:00
  Helligdag07:00 - 24:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Oppdag hvor lett det er å leie bil i Kuwait City

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Kuwait City og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Våre fullt oversiktlige nettsider gir deg full kontroll over totalprisen og bilparken, og du vil raskt komme i gang takket være vår effektive kundeservice. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Gratis ombooking eller kansellering er ikke noe problem, og med ubegrenset kjørelengde inkludert ligger hele Kuwait åpen for utforsking. Alle biler har selvsagt klimaanlegg, og GPS anbefaler vi alltid som tilleggstjeneste i en storby som Kuwait City.

Bli kjent i Kuwait med leiebil i Kuwait City

Besøk bykjernen i Kuwait City hvor skyskrapere med elegant design reiser seg langt opp mot himmelen, og flere digre byggeprosjekt viser at aktiviteten fortsatt er stor i oljelandet. Se for all del Al Hamra-tårnet, den høyeste betongkonstruksjonen i verden med en fasade som vrir seg 130 grader. Motorveiene i Kuwait City er moderne og vil sørge for at leiebilen fra Sixt kommer trygt fram, og det finnes over 20 kunstgallerier du kan besøke. Kuwait er en spennende destinasjon som vil pirre nysgjerrigheten din i dagevis.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service