Bilutleie
Nairobi
Kollaps
Kenya // Nairobi
Endre personlige detaljer

Leiebil Nairobi: Sixt Bilutleie online

Tenker du deg en tur til Kenyas hovedstad Nairobi? Byen er bare omtrent hundre år gammel og preges hovedsakelig av moderne bygninger, og med en leiebil i Nairobi fra Sixt kan du utforske den stadig ekspanderende byen. Vi har et stort utvalg av ulike kjøretøy, som sportsbiler for deg som vil ha det lille ekstra, stasjonsvogn for familier og biler med firehjulstrekk for deg som trenger mer motorkraft. Enten du ønsker en luksusbil eller en rimeligere variant, finner du det på våre stasjoner her. Du finner oss blant annet i umiddelbar nærhet til Nairobi Flyplass J. Kenyatta, og med Sixt bilutleie i Nairobi er det lett å ta seg frem dit du ønsker.

 
 • Nairobi Flyplass J. Kenyatta

  Sixt Bilutleie
  Airport Road 1
  00501 Nairobi

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

 • Nairobi

  Sixt Bilutleie
  Off Limuru Road
  00200 Nairobi

  Ma. - Fr.08:00 - 17:00
  Lø.09:00 - 13:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Ekstra frynsegoder med eget kjøretøy

Går du for å bestille en leiebil i Nairobi, har du en utmerket mulighet til å utforske storbyen i ditt eget tempo. Du får dessuten muligheten til å kunne bestille ekstrautstyr som barnesete og GPS etter behov, og du får ubegrenset kjørelengde og forsikring inkludert i prisen. Ved å velge Sixt bilutleie i Nairobi kan du bli bedre kjent med denne byen som britene gjorde til hovedstad i Kenya i 1907. Vi garanterer ikke at du får akkurat den bilmodellen du ønsker, men du får alltid en bil i reservert kategori.

Nairobi %u2013 en moderne metropol

Den moderne metropolen Nairobi er preget av brede avenyer og høyhus. Her finner du universiteter, ambassader, et internasjonalt konferansesenter, kontorer, museer og nattklubber for å nevne bare noe. Med en leiebil i Nairobi kan du navigere mellom alt du ønsker å oppsøke. Ta gjerne turen til bysentrum City Square der du blant annet finner parlamentsbygningen, katedralen og rådhuset. I hovedstaden finner du også Nairobi nasjonalpark med rundt 80 dyrearter og 500 fuglearter. Du kan selvsagt også la ferden på fire hjul gå videre til andre nærliggende byer i Kenya, som Mombasa eller Nakuru. Six bilutleie bidrar til at du skal kunne utforske det du vil, helt på dine egne premisser.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Utmerket kundeservice 24/7