Bilutleie
Mombasa
Kollaps
Kenya // Mombasa
Endre personlige detaljer

Leiebil Mombasa: Sixt Bilutleie online

Lengter du etter sol og strender, men ønsker samtidig å få med deg kulturelle severdigheter? Havnebyen Mombasa er Kenyas neste største by, og med Sixt bilutleie i Mombasa kan du leie deg en bil for anledningen og utforske denne perlen av en by. Det er enkelt å booke online, og vi tilbyr også flere ulike kategorier kjøretøy. Vi har økonomiske alternativer, men også luksusbiler for ekstra kjørekomfort. 4x4, stasjonsvogner, sedaner og mer til er å finne i vårt utvalg av tilgjengelige bilmodeller.

 
 • Mombasa Int. Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Moi International Airport
  041 Mombasa

  Ma. - Sø.06:30 - 24:00
  Helligdag06:30 - 24:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Mange valgmuligheter med eget kjøretøy

Takket være Sixt bilutleie i Mombasa kan du komme deg frem på en enkel måte. Sixt er dessuten opptatt av at alle skal ha en behagelig reise uansett behov. Derfor har vi kjøretøy for alskens anledninger. Mange av våre bilmodeller har GPS og air condition installert, og barnesete kan bestilles i tillegg. Andre goder som kan være verdt å nevne, er ubegrenset kjørelengde og forsikringer. Vi kan ikke garantere at du får en spesifikk bilmodell, men du får alltid en bil i kategorien du har bestilt. Det er praktisk og enkelt å leie bil i Mombasa.

Dra på utflukt med en leiebil i Mombasa!

Byen ligger langs den kenyanske kysten og lokker til seg mange turister grunnet hvite strender og mange kulturelle severdigheter. Ved å leie bil i Mombasa kan du utforske byens spennende arkitektur i gamlebyen eller dra på havfiske. Eller hva med å vende nesen mot stranden for å nyte det turkise havet? Dersom du elsker safari, kan du ta turen til Haller Park og booke en guidet tur. Den vakre naturparken var tidligere bare en steinete ødemark, men i dag rommer den en mengde dyrearter, reptiler og planter samt et anlegg for fiskeoppdrett. Ta også en tur til gamlebyen og ta pulsen på det lokale livet i byen. Uansett hva du vil oppleve her, kan du være sikker på at du kommer deg vel frem takket være Sixt bilutleie i Mombasa.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Utmerket kundeservice 24/7