Bilutleie
Minsk
Kollaps
Hviterussland // Minsk
Endre personlige detaljer

Leiebil Minsk: Sixt Bilutleie online

Den hviterussiske hovedstaden er ikke bare en refleksjon av historien, men også en progressiv, moderne og ren by. Lei en bil i Minsk og opplev myriader av spennende steder fra Soviet-perioden side om side med byens mange kosmopolitiske tilbud. På Sixt sine seks ulike stasjoner for bilutleie i Minsk kan du velge mellom et stort utvalg av kjøretøy. Lei en sedan for dagligdags bruk, en av våre stasjonsvogner for familieturen, en av våre kraftige 4x4 for mer krevende forhold eller en minibuss for grupper på opptil 9 personer.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Kjørekomfort og frihet med Sixt

Minsk er en by full av overraskelser. Med Sixt bilutleie i Minsk får du, takket være ubegrenset kjørelengde, utforske byen i ditt eget tempo uten å bekymre deg for avstander. Det er enkelt å finne oss på den nasjonale flyplassen i Minsk (MSQ) etter ankomst. Ca. 40 minutter fra flyplassen ligger våre fem andre filialer i byen, der våre profesjonelle medarbeidere er klare til å få deg på plass bak rattet. Tilleggstjenester som GPS, ekstra forsikring og ekstra sjåførtillatelse er gode å ha og tilgjengelige for små beløp hos oss. Vi kan ikke love deg en spesifikk modell, men vi garanterer at du alltid får den kategorien du har booket.

Kultur og historie med leiebil i Minsk

Overdådige museer, biblioteker og palasser venter på deg som kommer deg rundt med egen leiebil i Minsk. Et av høydepunktene blant byens museer er museet for den store fedrelandskrigen, der du kan oppleve en detaljert og fremragende gjenfortelling av Hviterusslands lidelse og heltedåder under naziokkupasjonen. Midt i gamlebyen i Minsk finner du den gamle, imponerende ortodokse katedralen PI Svabody fra 1642. I byens sørøstlige hjørne ligger Uavhengighetsplassen, preget av regjeringsbygningen og den vakre katolske kirken SS Simon og Elena i rød murstein. Like i nærheten finner du et av byens største konferansesentre, IBB. Spør også våre ansatte for flere reisetips og kjøreråd.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service