Bilutleie
Volos
Kollaps
Hellas // Volos
Endre personlige detaljer

Leiebil Volos: Sixt Bilutleie online

Volos har en av Hellas` flotteste havneområder, og havnen er spesielt vakker å bevege seg langs om kvelden. Siden byen ligger på fastlandet, kan du også lett foreta langturer og se mer av dette ferielandet. Du er i sikre hender når du velger Sixt bilutleie i Volos, siden vi er en av de eldste leiebiltilbyderne i bransjen med over 100 års erfaring, og bilparken vår består utelukkende av pålitelige kjøretøy. Vi tilbyr her et utvalg innen økonomibiler som ikke gjør stort innhugg i lommeboken din, brukervennlige familiebiler eller minibusser som har plass til all bagasjen. Fri kjørelengde er inkludert og vil alltid komme godt med.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Vi hjelper deg gjerne med en leiebil i Volos

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner for bilutleie i Volos og ekstratjenestene som er tilgjengelige. En av stasjonene våre er for eksempel plassert på Volos lufthavn (VOL), som har det fulle navnet Nea Anchialos flyplass. Du gjør lurt i å bruke våre oversiktlige hjemmesider for å forhåndsbestille, for her har du full oversikt over totalprisen og alle ekstragodene du kan velge blant. Navigasjonssystem og barnesete er noen av tilleggsgodene du kan velge hos oss, og Sixt garanterer at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Få en god start på ditt opphold i Hellas med leiebil i Volos

Volos har en av landets flotteste beliggenheter, med blått hav på den ene siden og grønne åser i bakgrunnen med hus som klatrer oppover skråningene på den andre siden. Her er flere museer som har noe for enhver smak, blant annet Det naturhistoriske museet og kulturarvmuseet Tsalapatas. Volos har en super havnepromenade der du finner utsøkte spisesteder, og Volos slott er et flott syn. I nærområdet er flere arkeologiske steder å utforske, og derfor er det alltid praktisk å leie bil i Volos.

 
 

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service