Bilutleie
Thessaloniki Pylaia
Kollaps
Hellas // Thessaloniki // Thessaloniki Pylaia
Endre personlige detaljer

Leiebil Thessaloniki Pylaia: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: 7th km Thessalonikis-Moudanion
  570 01 Thessaloniki GR +30-2310427888
 
Stasjonstype: By
GDS- kode: SKGC01
Åpningstider
Ma. - Fr.09:00 - 17:00
 
 

Innerst inne i Thessalonikibukta ligger Thessaloniki, den nest største byen i Hellas. Sixt bilutleie i Thessaloniki finner du like utenfor sentrum av denne eldgamle byen. Thessaloniki har en lang og rik historie. Du kan blant annet besøke arkeologiske og historiske museer i sentrum eller ta turen innom noen av de eldgamle bygningene og ruinene, som for eksempel Det hvite tårnet i Thessaloniki og festningen Heptapyrigon. Med leiebil fra Thessaloniki får du også muligheten til å kjøre ut av bykjernen for å se mer av det vakre Hellas. Like utenfor byen ligger Axios Delta nasjonalpark. Deltaet har et rikt dyre- og planteliv og gode muligheter for fugletitting og fotturer. Kommer du til Thessaloniki med fly, ligger våre lokaler kun en kort kjøretur unna Thessaloniki lufthavn, og fra oss er det enda kortere inn til sentrum.

Oppdag den greske forhistorien i egen leiebil

Sixt har det du trenger for en vellykket biltur i Thessaloniki. Du kan skaffe deg en leiebil hos oss ved å forhåndsbestille over nettet eller møte opp i våre lokaler. Vi tilbyr både praktiske familiebiler og eksklusive luksusbiler fra bilprodusenter som Renault, VW og Peugeot. Med våre biler får du ubegrenset kjørelengde og tredjepartforsikring. Vi anbefaler også tillegg som kollisjonsskadeforsikring og ulykkesforsikring, og du kan legge til flere sjåfører og et navigasjonssystem for å kjøreturen enda enklere i og utenfor byen. Vi garanterer en leiebil i Thessaloniki i den bilkategorien du har valgt, selv om vi ikke kan love en spesifikk modell. Når du kommer for å hente bilen, står vi i Sixt alltid klare til å hjelpe deg, og vi ønsker deg en riktig god kjøretur i Thessaloniki.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Fr.09:00 - 17:00

Kontakt

Sixtstasjon Thessaloniki Pylaia SKGC01 7th km Thessalonikis-Moudanion 570 01 Thessaloniki 40.578564, 22.980030 +30-2310427888

Sixtstasjon Thessaloniki Pylaia SKGC01

7th km Thessalonikis-Moudanion
570 01 Thessaloniki
 
Telefon +30-2310427888

Leiebil tjenester på denne stasjonen

  • Bil / stasjonsvogn
  • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Utmerket kundeservice 24/7