Bilutleie
Thassos
Kollaps
Hellas // Thassos
Endre personlige detaljer

Leiebil Thassos: Sixt Bilutleie online

Den hyggelige havnebyen Thassos på den frodige greske øya med samme navn gjør det enkelt å nyte livet i Egeerhavet like utenfor Hellas fastland. Hovedstaden Thassos kalles også Limenas, og har du leiebil fra Thassos by, har du det beste utgangspunktet for å bli kjent med hele øysamfunnet i eget tempo. Legg gjerne turen innom Sixt bilutleie i Thassos for å hente ditt helt private kjøretøy. Vi tilbyr et stort utvalg innen bilkategoriene sedaner og stasjonsvogner for inntil fem personer, samt spreke SUV-modeller som passer utmerket for ekskursjoner rundt på denne spennende og vakre øya i Hellas.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Spontan eller planlagt rundtur på Thassos

Enten du forhåndsbestiller online eller kommer innom vår bilutleie i Thassos by, kan du få en skreddersydd leiebil som passer deg. Vi har snertne bybiler og spreke firehjulstrekkere fra ledende produsenter som Renault, Volkswagen og Nissan. Du får alltid en grunnforsikret leiebil i Thassos som inkluderer tredjepartforsikring og air condition, og de fleste leieavtaler inkluderer også ubegrenset kjørelengde. Har du behov for GPS eller barneseter, er dette også enkelt å forhåndsbestille her hos Sixt. Husk at vi ikke kan garantere en spesifikk bilmodell, men du får alltid en modell i ønsket bilkategori.

Thassos på kryss og tvers

I høysesongen sommerstid er Thassos en aktiv by med mange spennende aktiviteter og kulturelle arrangementer. Vinterstid er tempoet roligere, og du har stor sjanse for å finne deg en bortgjemt liten strand når du kjører øya rundt med egen leiebil fra Thassos by. Strender og bademuligheter er det mange av, men du kan også oppleve amfiruiner og arkeologiske severdigheter, og et besøk til det vakre Archangalou-klosteret kan anbefales. Vil du legge turen til øyas høyeste fjell, Ipsarion, er dette også mulig med en sprek leiebil fra Sixt, og kvelden kan nytes med deilig gresk mat på en av de mange restaurantene.

 
 

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service