Bilutleie
Skiathos
Kollaps
Hellas // Skiathos
Endre personlige detaljer

Leiebil Skiathos: Sixt Bilutleie online

Med hele 70 strender er Skiathos er en av våre mest populære sol- og badedestinasjoner, og du finner Sixt bilutleie på både Skiathos havn og Skiathos lufthavn (JSI). Det kan være praktisk og gi ferien en ekstra dimensjon å bestille leiebil på Skiathos i Hellas, siden du da får frihet til å besøke alle attraksjonene og de mange strendene etter eget ønske og tempo. Hos Sixt bilutleie på Skiathos finner du kjøretøy for alle slags kjøremønster og formål, enten du har med deg familien eller reiser alene eller med kjæresten. Se vårt store utvalg av sedaner og stasjonsvogner for rundturer eller velg en kraftig firehjulstrekker for ekskursjoner i terrenget på øya.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Skreddersy ditt kjøretøy på Skiathos i Hellas

Vi i Sixt har leiebiler på Skiathos i Hellas for ethvert behov, og du kan bestille et kjøretøy som er skreddersydd for akkurat din tur. De fleste av våre biler på Skiathos leveres med ubegrenset kjørelengde, og tredjepartforsikring er alltid inkludert. Vi anbefaler ekstra tyveri- eller kollisjonsskadeforsikring mot et mindre tillegg, og GPS og barneseter kan bestilles ved behov. Ekstra førertillatelse kan gjøre kjøreturen behagelig for alle. Husk imidlertid at Sixt bare garanterer for den bookede bilkategorien, mens tilgjengelige bilmodeller kan variere ved ankomst.

Opplev det greske paradiset i eget tempo

På Skiathos i øygruppen Sporadene i Egeerhavet finnes et utall attraksjoner og reiseopplevelser. Etter frokost på hotellet kan du kjøre til en av strendene og kanskje finne en bortgjemt bukt helt for deg selv. Med leiebil på Skiathos kan du også oppleve den vakre og kuperte naturen som er en fryd å betrakte fra bilvinduet. Øya er en av de få greske øyene som har våtmarksområder med rik flora og fauna, og du bør absolutt besøke et av klostrene og gå en rusletur i den gamle middelalderbyen. Vannski og kiting er populære strandaktiviteter, og om kvelden innbyr øya til fristende restauranter og natteliv.

 
 

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service