Bilutleie
Samos
Kollaps
Hellas // Samos
Endre personlige detaljer

Leiebil Samos: Sixt Bilutleie online

Sixt ønsker velkommen til den vakre øya Samos der du har utsikt både mot havet og Tyrkia i det fjerne. Med leiebil på Samos har du frie tøyler til å utforske så mye du vil av denne øya som er så rik på opplevelser, og leiebilprisene våre ligger alltid i det nedre sjiktet. Her hos oss har vi et utvalg kjøretøy i kategoriene økonomibiler til oppsiktsvekkende gode priser, familiebiler til normal bruk eller minibusser dersom du har mange med i reisefølget til Hellas. Vi gir deg også fri kjørelengde uansett valgt kategori, siden vi vet at du trenger fleksibilitet for å kunne se deg rundt.

 
 • Kos Havn

  Sixt Bilutleie
  Akti Miaouli street
  85300 Kos

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Enkelt å ordne med leiebil på Samos

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie på Samos og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi har naturligvis air condition installert i alle modellene våre, siden temperaturene kan bli forholdsvis høye, og tredjepartforsikring er alltid godt å få med på kjøpet her. Vi gir deg også sjansen til å ordne med ekstrautstyr som GPS og tillatelse for en ekstra sjåfør som kan avløse deg underveis. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Attraksjoner du kan oppleve med leiebil på Samos

Flere personer som har hatt stor innflytelse på vitenskapen, har bodd på Samos, og det er mange steder der du kan se etterlevninger av disse viktige personlighetene. Det er selvsagt en mengde steder der du kan nyte deilig strandliv, og med ditt eget kjøretøy kan du lett finne en innbydende strandlinje i området. I den største byen Vathy er det mange spisesteder der du kan få en smakebit av Hellas%u2019 kjøkken, og lenger inne på øya er det også muligheter for mange fine gåturer. Med Sixt bilutleie på Samos har du alt innen rekkevidde.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service