Bilutleie
Nikiti
Kollaps
Hellas // Nikiti
Endre personlige detaljer

Leiebil Nikiti: Sixt Bilutleie online

Nikiti er en liten by, men i turistsesongen kommer det mange badelystne som vil oppleve de deilige sandstrendene og det klare vannet, og her er flere interessante spisesteder og butikker du kan stikke innom. I denne delen av Hellas er det faktisk spesielt mange strender å velge mellom, og du kan dermed få svært god nytte av leiebilen i Nikiti og besøke forskjellige strender hver dag. I vårt utvalg av kjøretøy kan du velge mellom kategoriene sedan og stasjonsvogn for dagligdags bruk, økonomibiler som er snille mot budsjettet ditt, heftige kabrioleter eller minibusser så dere kan være flere om å oppleve Nikiti.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Hvordan du ordner med leiebil i Nikiti

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie i Nikiti og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du kan både møte opp spontant dersom du allerede befinner deg i Nikiti, eller du kan booke på forhånd over nett eller telefon. Du får tredjepartforsikring medberegnet i prisen, og air condition er selvsagt installert i samtlige modeller. Tilleggstjenester vi byr på her, er blant annet GPS for enkel navigasjon og barnesete til minsten. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hellas ligger åpent for deg med leiebil i Nikiti

Nikitis gamle bydel har mye fint å se på, blant annet den flotte kirken Agios Nikitas, og her er mye arkitektur som har sin opprinnelse fra Makedonia. Liker du sjømat, er Nikiti et eldorado, siden det er flere tavernaer som spesialiserer seg på fiskeretter. Du kan også kjøre sørover ut på den fine halvøya Nikiti er bygd på, og en dagstur til Hellas` nest største by Thessaloniki er heller ikke noe problem. Bare fantasien setter begrensninger for hva du kan gjøre med eget kjøretøy fra Sixt bilutleie i Nikiti.

 
 

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service