Bilutleie
Nidri
Kollaps
Hellas // Nidri
Endre personlige detaljer

Leiebil Nidri: Sixt Bilutleie online

Salte bølger, hvite strender, frodig natur og tørre kalksteinsklipper som stuper ned i havet ... Lefkada er en av de mest fargerike øyene i Hellas. Den enkleste måten å komme seg rundt øya på er med leiebil, og det ordner du raskt og enkelt på Sixt bilutleie i Nidri. Nidri ligger på østkysten av øya, og her finner du et passende kjøretøy enten du planlegger avslappende dager på stranden eller en skikkelig rundtur. I vårt utvalg av leiebiler i Nidri finner du blant annet stasjonsvogner i ulike prisklasser, minibusser med mange sitteplasser og robuste 4x4-modeller som passer perfekt hvis du skal kjøre mye rundt i naturen.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Praktisk og komfortabelt med leiebil på Lefkada

Sixt gir deg fri kjørelengde inkludert i prisen, og dermed står du fritt til å velge om du holder deg til favorittstranden eller reiser på strandsafari rundt øya. Våre leiebiler i Nidri leveres også med air condition slik at du får en behagelig reise når sommersolen steker over Hellas. Er du på sommerferie med familien, kan du leie et barnesete hos oss. Vær oppmerksom på at en bilreservasjon ved Sixt bilutleie i Nidri gjelder bilkategori, mens nøyaktig hvilken bil du får, kommer an på tilgjengeligheten ved ankomst.

Finn din favorittstrand med leiebil fra Nidri

Nidri er en passe stor og oversiktlig by med mange hyggelige spisesteder langs havnepromenaden. Sett deg på en av tavernaene med en gresk salat og noe forfriskende i glasset og nyt utsikten over havet. Vil du se mer av øya, finner du noen av de beste strendene i sørvest, som Porto Katsiki og Egremni Beach. I sør ligger også Vasiliki som regnes som den beste stranden for windsurfing og annen vannsport. Finn din favorittstrand blant rullesteinstrender og sandstrender. Med en leiebil fra Nidri kan du også besøke noen koselige landsbyer, som Kalamitsi og Athani, eller du kan kjøre over broen og utforske fastlandet.

 
 

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Utmerket kundeservice 24/7