Bilutleie
Moudania
Kollaps
Hellas // Moudania
Endre personlige detaljer

Leiebil Moudania: Sixt Bilutleie online

En knapp times kjøring fra Hellas` nest største by Thessaloniki ligger den fine kystbyen Moudania, og Sixt er som vanlig lett tilgjengelig for å ordne med personlig transport for deg. Vi har vår filial for bilutleie i Moudania på det lekre Ikos Oceania Hotel, og herfra har du umiddelbar tilgang til sjøen og veier som fører til andre koselige landsbyer. Vårt rikholdige utvalg kjøretøy består her av familiebiler til normalt bruk, økonomibiler til forbausende lave priser, cabrioleter som passer til det deilige sommerværet, eller minibusser dersom dere reiser i gruppe.

 
 • Thessaloniki Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Makedonia AP,Mikras Thessalon.
  551 03 Thessaloniki

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Thessaloniki Downtown

  Sixt Bilutleie
  2, Salaminos Street
  54625 Thessaloniki

  Ma. - Fr.09:00 - 20:00
  Lø.09:00 - 17:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan skaffer du en leiebil i Moudania?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Moudania og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Det spiller ingen rolle om du kommer hit i de heteste sommermånedene, siden det er air condition i alle modellene våre, og fri kjørelengde gjør at du kan bli lommekjent i hele regionen. Du får også tredjepartforsikring inkludert, mens gratis ombooking og kansellering er mulig når du venter med betaling til du henter bilen din hos oss. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan se og gjøre med leiebil i Moudania

I Moudania og nærområdet er det lett å finne en innbydende strandlinje siden det er kilometer på kilometer med badestrender her, og det er gode muligheter for aktiviteter som brettseiling og andre vannsporter. Om kvelden kan du ta turen inn til Moudania sentrum og more deg på nattklubbene, og om sommeren arrangeres det fiskekonkurranser. Prøv en gåtur i Panagia Korifini og nyt utsikten over regionen, og her finner du også en flott kirke som befinner seg i et naturskjønt område. Med leiebil i Moudania fra Sixt åpner det seg mange muligheter for deg under ditt opphold i Hellas.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service