Bilutleie
Milos
Kollaps
Hellas // Milos
Endre personlige detaljer

Leiebil Milos: Sixt Bilutleie online

Milos er den vestligste øya i øygruppen Kykladene i Hellas. Mest kjent er øya for å være stedet hvor statuen av Afrodite, eller «Venus fra Milo», ble oppdaget. Statuen kan i dag sees på museet Louvre i Paris. Med leiebil på Milos kan du oppleve øyas vakre arkeologiske utgravninger, besøke de små landsbygdene eller ta deg til noen av øyas langstrakte strender. Enten du er ute etter sol og avslapning eller en mer aktiv ferie, vil Sixt bilutleie på Milos gjøre sitt beste for at du skal få et så bra opphold som mulig. Velg mellom flere bilkategorier som passer dine behov og ønsker.

 
 • Santorini Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Road Messaria, Ancient Thira
  84700 Santorini

  Ma. - Sø.09:00 - 23:00
  Helligdag09:00 - 23:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Santorini Fira

  Sixt Bilutleie
  25th March street
  847 00 Santorini

  Ma. - Sø.10:00 - 18:00
  Helligdag10:00 - 18:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan skaffe leiebil på Milos?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner. Med leiebil på Milos får du fri kjørelengde og står fritt til å utforske øyen som på folkemunne kalles «fargenes øy». Navnet kommer av øyas vulkanske opprinnelse som har gitt både strendene og vannet et unikt fargespill. Forhåndsbestill gjerne ekstratjenester som GPS og barnesete på våre nettsider. Vi kan dessverre ikke garantere at du får den eksakte bilmodellen som du har sett deg ut på forhånd, men en bil i samme kategori vil være tilgjengelig for deg ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil på Milos

Med rundt 70 strender på øya er du garantert å finne en som faller i smak. Strendene i nord og sør er de mest folkerike, men om du søker en mer øde strand, kan du prøve lykken i de østlige eller vestlige strøkene. Om du interesserer deg for arkeologi, kan du ta turen til den nordøstre kysten hvor noen av historiens største kulturskatter er avdekket. Besøk ruinene av bymuren og et minoisk palass, eller se stedet hvor den kjente statuen Poseidon ble utgravd. Med Sixt bilutleie på Milos har du lettere tilgang til hele øyens kultur- og naturskatter.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service