Bilutleie
Lesbos
Kollaps
Hellas // Lesbos
Endre personlige detaljer

Leiebil Lesbos: Sixt Bilutleie online

På Hellas tredje største øy Lesbos kan du oppleve prisbelønte strender, tradisjonelle landsbyer, middelalderslott og festninger i tillegg til et frodig og grønt landskap. For mange besøkende er assosiasjonene til denne greske ferieøyen først og fremst forbundet med langstrakte strender, sol og nattliv, men med leiebil på Lesbos har du muligheten til å oppleve mye mer enn dette. På en av Sixt sine fem stasjoner for bilutleie på Lesbos, kan du blant annet velge fra kategorier som økonomibil, minibuss eller kabriolet.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Hvordan skaffe leiebil på Lesbos?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Med leiebil på Lesbos får du fri kjørelengde og kan derfor utforske så mye du vil av den 370 kilometer lange kystlinjen i ditt eget tempo. Er du på ferie med barn, kan du forhåndsbestille barnesete på våre nettsider og GPS og ekstra sjåfør er også anbefalte tilleggstjenester. Legg merke til at vi ikke kan garantere at du får den eksakte bilmodellen som du har sett deg ut på forhånd, men en bil i samme kategori vil alltid være tilgjengelig.

Hva du kan oppleve med leiebil på Lesbos

Det vakre skue av over 11 millioner oliventrær kan beundres fra bilsete på Lesbos som også går under navnet «smaragdøya». Har du lyst til å ta en nærmere titt på øyas olivenolje-produksjon, er et besøk til museet hvor dette foregår nord på øya verdt et besøk. Ønsker du å utforske en av Hellas sine eldste greske byer, er en tur til Lesbos hovedstad Mytilini et must. Byen er øyens administrative senter og har både bysantinske templer og eldgamle monumenter. Ta gjerne bilen til Molivios slott og få med deg den vakre utsikten herfra. Med Sixt bilutleie på Lesbos har du lettere tilgang til de mange uoppdagede og spennende stedene som øya tilbyr.

 
 

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service