Bilutleie
Lagonissi
Kollaps
Hellas // Lagonissi
Endre personlige detaljer

Leiebil Lagonissi: Sixt Bilutleie online

En kjapp kjøretur fra Athen ligger Lagonissi, en nydelig halvøy som er en rask kjøretur fra hovedstaden i Hellas. Dette praktfulle stedet er dermed enkelt tilgjengelig med leiebil fra Lagonissi, og underveis kan du nyte landskapet og kyststrekningene. Vi har et stort utvalg kjøretøy i kategoriene familiebiler til dagligdags bruk, økonomibiler til priser som ikke gjør stort innhugg i reisebudsjettet, kabrioleter for ekstra luksus, 4x4 med godt veigrep eller minibusser så det garantert blir plass til alle. Ubegrenset kjørelengde følger med samtlige modeller og sørger for at den eventyrlystne får frie tøyler. Betaler du først når du henter bilen, er det selvsagt gratis ombooking og kansellering om noe skulle oppstå.

 
 • Lagonissi/Grand Resort Hotel
  40th km Athens Sounion
  190 10 Lagonissi

  Ma. - Sø.09:00 - 19:00
  Helligdag09:00 - 19:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Lagonissi/Grand Resort Hotel

  Sixt Bilutleie
  40th km Athens Sounion
  190 10 Lagonissi

  Ma. - Sø.09:00 - 19:00
  Helligdag09:00 - 19:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan du bestiller leiebil i Lagonissi

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Lagonissi og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Det er air condition installert i våre aller fleste modeller for at du effektivt skal kunne regulere temperaturen i kupeen, og tredjepartforsikring er også inkludert slik at du kan kjøre trygt rundt i Hellas. Skulle du ha ytterligere behov, er det enkelt å bestille tilleggstjenester som GPS og ekstra sjåførtillatelse slik at flere kan sette seg bak rattet. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Lagonissi

I Lagonissi finner du vakkert landskap og en mengde restauranter som serverer både internasjonale og lokale retter, og skulle du være interessert i strandliv, er det lett å finne et idyllisk sted der du kan kaste deg ut i havet. Nesten ytterst på halvøya i Lagonissi finner du en fin dyrehage som vil bli en hit hos barna, og dagsturer til Athen er en enkel sak når du har eget kjøretøy i området. Sixt bilutleie i Lagonissi venter på å ta imot bestillingen din.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Utmerket kundeservice 24/7