Bilutleie
Kreta Chania
Kollaps
Hellas // Kreta // Kreta Chania
Endre personlige detaljer

Leiebil Kreta Chania: Sixt Bilutleie

Informasjon om stasjon
Adresse: Shopping Center of Agia Marina
  73100 Agia Marina, Chania GR +30-2821060821
 
Stasjonstype: By
GDS- kode: CHQC01
Åpningstider
Ma. - Sø.09:00 - 13:00
 17:30 - 20:30
Helligdag09:00 - 13:00
 17:30 - 20:30
 
 

Velkommen til Sixt bilutleie på Chania på Kreta! Bygget ved havet ligger den pittoreske byen perfekt til for å utforske den legendariske ferieøya i Hellas. I selve byen kan du oppleve flere gode museer, som det arkeologiske museet og det maritime museet. Gamlebyen er også verdt et besøk og ligger en fin kjøretur gjennom byen østover fra vår filial. Lei en bil i Chania og oppdag Kreta, et lappeteppe av fantastiske strender, antikke skatter, vakker natur og landskap som omringer vibrerende byer og drømmeaktige landsbyer. Er du glad i mat, er dette denne øya der det florerer av lokale urter, oster og grønnsaker. Ikke bare er det godt, men maten er også blant den sunneste i verden. Uansett hvor du kjører, vil du også finne eksempler på Kretas stolte og rike kultur i form av dansende bryllupsfølger eller frie jamsessions.

Nyt Kretas mange opplevelser med leiebil i Chania

Fordelene med å leie bil i Chania på Kreta er mange. Du kan velge kjøretøy fra øverste hylle med Sixt sin moderne og oppdaterte bilpark. Velg mellom gunstige og kompakte sedaner og kraftige og romslige SUV-modeller fra de ypperste produsentene. For å gi deg en så stressfri og behagelig reise som mulig har vi inkludert både ubegrenset kjørelengde og tredjepartforsikring i prisen på samtlige av bilmodellene våre. For kun små tilleggskostnader kan du oppgradere kjøretøyet med GPS, skadeforsikring og en ekstra sjåfør med mer. Vi hos Sixt vil alltid sørge fort at du får en bil i den kategorien du har bestilt, men vi gjør oppmerksom på at tilgjengelige bilmodeller kan variere.

Velkommen til Sixt bilutleie på Rethymno stasjon på Kreta! Dette er en av de større byene på Kreta, og når du leier bil i Rethymno, har du umiddelbar nærhet til fjell i sør og deilige strender like mot nord. Straks du har rullet ut fra parkeringsplassen, kan du se flere fine jordbruksområder med frodige marker, og stranden er bare noen få hundre meter unna. Dermed er det også rask transport til de tallrike strandhotellene du finner i Rethymno og omegn, og skulle du være interessert i friluftsliv, er det en kort kjøretur til Prassano-kløften. Hovedveien E75 ligger rett ved filialen vår for enkel aksess, og den strekker seg langs hele Kretas nordkyst der du finner de fleste severdighetene.

 

Leiebil stasjon detaljer

Åpningstider

Ma. - Sø.09:00 - 13:00
 17:30 - 20:30
Helligdag09:00 - 13:00
 17:30 - 20:30

Kontakt

Sixtstasjon Kreta Chania CHQC01 Shopping Center of Agia Marina 73100 Agia Marina, Chania 35.519548, 23.927665 +30-2821060821

Sixtstasjon Kreta Chania CHQC01

Shopping Center of Agia Marina
73100 Agia Marina, Chania
 
Telefon +30-2821060821

Veibeskrivelse - hvordan du finner oss

Henting / levering utenfor åpningstider

Henting utenfor åpningstid mulig. Retur etter stengetid mulig.

Leiebil tjenester på denne stasjonen

 • Bil / stasjonsvogn
 • Sportsbiler og cabriolet
 • SUV/4x4

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service