Bilutleie
Kinetta
Kollaps
Hellas // Kinetta
Endre personlige detaljer

Leiebil Kinetta: Sixt Bilutleie online

Her i Kinetta har du noen av de beste mulighetene til å oppleve flere av de deiligste strendene i Hellas. Siden byen ligger nær Athen, har du med leiebil i Kinetta et glimrende utgangspunkt for både strandliv og storbyliv på én og samme dag. Kategoriene du finner blant Sixt sine kjøretøy her, er et utvalg innen økonomibiler til svært hyggelige priser, brukervennlige familiebiler til dagligdags bruk eller premiummodeller av ekstra høy kvalitet. Mer av Hellas ligger fritt fremfor for deg siden fri kjørelengde er inkludert med alle våre kategorier på stedet. Også air condition er et kjærkomment ekstragode siden temperaturene kan bli relativt høye.

 
 • Kinetta/Beach Resort
  57th KM Old National Road
  191 00 Kinetta

  Ma. - Sø.08:00 - 12:40
   18:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 12:40
   18:00 - 20:00
  Reserver ved denne stasjonen

 • Kinetta/Beach Resort

  Sixt Bilutleie
  57th KM Old National Road
  191 00 Kinetta

  Ma. - Sø.08:00 - 12:40
   18:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 12:40
   18:00 - 20:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn

Hvordan du skaffer en leiebil i Kinetta

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie på Chios og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Det er muligheter for fri kansellering og ombooking dersom det skulle være behov for det, og dermed trenger du ikke å bekymre deg for endringer i planene eller forsinkelser. Som tilleggstjenester tilbyr vi blant annet navigasjonssystem og barnesete til minstemann så du får et perfekt tilpasset kjøretøy. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva kan du oppleve med leiebil i Kinetta?

Få fullt utbytte av leiebilen i Kinetta og finn den beste strandlinjen før turistbussene har kommet frem, og om kvelden kan du kjøre inn til de mange spisestedene i området og nyte en kald forfriskning. Store deler av kystlinjen og severdighetene i Hellas er også mulig å utforske når du har ditt eget kjøretøy, som for eksempel den gamle byen Korint mot vest. Athen mot øst er selvsagt også fylt til randen med historie og opplevelser. Sixt bilutleie i Kinetta hjelper deg med å få et behagelig opphold.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Utmerket kundeservice 24/7