Bilutleie
Kavala
Kollaps
Hellas // Kavala
Endre personlige detaljer

Leiebil Kavala: Sixt Bilutleie online

Kavala er en av de største byene i det nordlige Hellas og en viktig havneby. Den ligger ved foten av Symvolo-fjellet, og er en av landets mest pittoreske byer som er omringet av grønne åser. Her finner du kontraster mellom gammelt og nytt, og motorveien Egnatia går gjennom byen, noe som gjør det til et ypperlig startsted for videre utforsking av det nordlige Hellas. Sixt har noen av de beste prisene på markedet, og med leiebil i Kavala kan du nyte full bevegelsesfrihet. Kategoriene du kan velge blant er familiebiler, økonomibiler, minibusser med ekstra god plass, eller hva med en av våre luksusmodeller hvis du vil unne deg noe ekstra?

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Hvordan skaffe leiebil i Kavala?

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sine stasjoner for bilutleie i Kavala og hvilke ekstratjenester som er tilgjengelige her. Med fri kjørelengde som du får med alle våre modeller, kan du se alt det nordlige Hellas har å by på, og air condition gjør at du slipper å smelte vekk i det varme klimaet. Andre nyttige tilleggsgoder som GPS og ekstra forsikring, er alltid tilgjengelig for reservasjon på våre nettsider. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, men en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengeligheten ved ankomst.

Hva du kan oppleve med leiebil i Kavala

Panagia er navnet på Kavalas gamleby, og dette stedet vil få fotoapparatet ditt til å gå varmt. Her er det trange smug, og husene står tett i tett, noe som gir deg en følelse av reise flere hundre år tilbake i tid. Kjør til Eleftherias torg som yrer av folkeliv, og like i nærheten ligger Agios Nikolaos, et svært sjarmerende nabolag med flere historiske minnesmerker. Du kan også kjøre langs kysten for å finne et fristende badested. Gjør det enkelt for deg selv med Sixt bilutleie i Kavala.

 
 

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service