Bilutleie
Katerini
Kollaps
Hellas // Katerini
Endre personlige detaljer

Leiebil Katerini: Sixt Bilutleie online

Katerini lever mye i skyggen av Thessaloniki, som er den nest største byen i Hellas, men dersom du stopper innom Katerini, finner du fort ut at byen er et kapittel for seg selv. Her kan du kombinere både badeferie og villmarksliv siden byen ligger nesten ved foten av det kjente fjellet Olympus. I dette området finner du overraskende nok også alpindestinasjoner, og flere vakre naturområder kan utforskes med leiebil fra Katerini. Her hos Sixt tilbyr vi et utvalg kjøretøy i kategoriene brukervennlige familiebiler, økonomibiler til hyggelige priser, premiumbiler av ekstra høy kvalitet og minibusser for deg som har med storfamilien.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Hvordan du bestiller leiebil i Katerini

Ved å klikke på linkene ovenfor vil du få mer informasjon om våre stasjoner for bilutleie i Katerini og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Du får ubegrenset kjørelengde med alle modellene, og med tredjepartforsikring er du alltid godt sikret. Siden vi alltid har kundenes beste i fokus, lar vi deg få gratis kansellering og ombooking hvis du betaler først når du henter bilen, og tilleggstjenester som navigasjonssystem og barnesete til minsten er alltid lett å bestille for en billig penge. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan få med deg med leiebil i Katerini

Hellas er som vanlig et eldorado for deg som er glad i historie, og Dion er et av de flotteste arkeologiske stedene i hele regionen. I Katerini har du nær tilgang til kilometer på kilometer med strender, og fjellene Olympus og Ossa lar deg se noe av det beste av naturområdene i Hellas. Platamonas slott er et flott skue med sine høye murer og godt bevarte tårn, og i bysentrum er det selvsagt mange kafeer og restauranter du kan besøke. Sixt bilutleie i Katerini er klar for din bestilling.

 
 

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Utmerket kundeservice 24/7