Bilutleie
Karpathos
Kollaps
Hellas // Karpathos
Endre personlige detaljer

Leiebil Karpathos: Sixt Bilutleie online

Selv om Karpathos er en øy, noe som gir visse begrensninger når det gjelder fremkommelighet med bil, vil det likevel ikke skorte på ting å holde seg opptatt med hvis du har leiebil her. Det praktfulle landskapet og flere fine landsbyer bør tas nærmere i øyesyn, og prisene hos Sixt gjør at du ofte vil spare penger og ikke minst tid med et eget kjøretøy. Vi tilbyr et utvalg biler i kategoriene økonomibiler til priser som alltid er fra laveste hylle, sedaner og stasjonsvogner som passer for alle typer reisende, eller minibusser dersom dere er mange som vil oppleve øyene i Hellas. Vi hos Sixt biluleie på Karpathos er klare til å hjelpe deg med bestillingen din.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Vi skaffer deg en leiebil på Karpathos

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie på Karpathos og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Ubegrenset kjørelengde gjør at alle deler av Karpathos kan oppsøkes, og air condition er helt uunnværlig i dette klimaet. Gratis ombooking og kansellering gir deg økt fleksibilitet, mens tredjepartforsikring er godt for din og passasjerenes sikkerhet underveis. Prøv gjerne også tilleggstjenester som ekstra sjåførtillatelse og barnesete så du får et perfekt tilpasset kjøretøy. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Nyt denne ferieøya til fulle med leiebil på Karpathos

Som alltid på øyene i Hellas er det mange bademuligheter, og har du eget kjøretøy, kan du med enkelhet finne den beste strandlinjen før turistbussene har kommet frem. Kjør også lenger opp i åsene på de svingete veiene og nyt utsikten over Karpathos, og oppsøk gjerne også de dype dalene med sin spesielle atmosfære. Karpathos by har et flott arkeologisk museum du kan besøke, samt mange hyggelige tavernaer som serverer mat fra det greske kjøkken. Alt dette og mer blir mulig med leiebil på Karpathos.

 
 

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service