Bilutleie
Ioannina
Kollaps
Hellas // Ioannina
Endre personlige detaljer

Leiebil Ioannina: Sixt Bilutleie online

Velkommen til Sixt bilutleie i Ioánnina her i det nordvestlige Hellas! Du finner oss både på Ioánnina flyplass (IOA) og praktisk plassert i byen, slik at vi er lett tilgjengelige når du trenger våre leiebiltjenester. Her hos oss kan du leie et kjøretøy som passer deg til rimelige priser, og vi har et stort utvalg bilmodeller og kategorier uansett om du bor her og trenger en bil for et par dager, eller om du er tilreisende og vil ha personlig transportmulighet som turist eller i jobbsammenheng. Velg mellom kategoriene sedan/stasjonsvogn, SUV/4x4 eller cabriolet/sportsbil, og er dere mange som reiser sammen, har vi også minibusser til leie på flyplassen.

 
 • Korfu Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Arrival Hall
  49100 Corfu

  Ma. - Sø.08:00 - 21:00
  Helligdag08:00 - 21:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Ekstra fordeler med leiebil i Ioánnina fra Sixt

Her hos Sixt bilutleie i Ioánnina vil du alltid få et topp moderne kjøretøy fra ledende produsenter som Volkswagen og Audi, og vi inkluderer både air condition og tredjepartforsikring i prisen når du leier bil i Ioánnina. Med de fleste modeller får du også ubegrenset kjørelengde, mens ekstratjenester som GPS, utvidet forsikringsdekning og barneseter kan bestilles separat. Vi gjør oppmerksom på at vi ikke kan love en spesifikk modell ved henting, men du vil alltid få en leiebil i den samme kategorien som du har bestilt.

Byliv og naturopplevelser med leiebil i Ioánnina

Den sjarmerende byen Ioánnina ligger vakkert til ved innsjøen Pamvotis, som er den største innsjøen i det nordlige Hellas. Benytt kjøretøyet ditt fullt ut og ta en ekskursjon rundt den vakre innsjøen, og du bør også få med deg noen av attraksjonene på stedet hvis du er her som turist. De fantastiske dryppsteinsgrottene i Perama-grotten er nesten en nødvendighet og ligger enkelt tilgjengelig bare 4 kilometer fra bysentrum. Ioánnina har også spennende museer og restauranter samt flere trivelige overnattingsmuligheter i ulike standarder og prisklasser. Vi hos Sixt ser frem til å hjelpe deg med et anvendelig og moderne kjøretøy i byen!

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service