Bilutleie
Eretria
Kollaps
Hellas // Eretria
Endre personlige detaljer

Leiebil Eretria: Sixt Bilutleie online

Eretria ligger på en av de største øyene i Hellas, og herfra har du et godt utgangspunkt for både badeliv og utforsking av denne spennende regionen og dens mange severdigheter. Byen ligger ved kysten, og med leiebil i Eretria kan du lett kjøre langs kyststrekningen og se mange småsamfunn og flotte strender. I Sixt sitt utvalg av kjøretøy her finner du økonomibiler, familiebiler, solide 4x4, ekstra romslige minibusser eller flotte kabrioleter med ekstra komfort. Du får alltid fri kjørelengde inkludert, siden vi vet at det er mye spennende å utforske i området.

 
 • Eretria/Hotel Grand Bleu

  Sixt Bilutleie
  Grand Bleu Hotel
  340 08 Eretria

  Ma. - Fr.08:30 - 15:30

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan booke leiebil i Eretria

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Chersonissos og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Når du har rullet hjulene i gang på parkeringsplassen, er det bare noen hundre meter til hovedveien, og med bensinstasjon like ved er det svært praktisk. Våre aller fleste modeller har selvsagt air condition installert, og hvis du betaler først ved henting, er det gratis ombooking og kansellering frem til ankomst. Med tilleggstjenester som navigasjonssystem og barnesete til junior vil bilturen bli mer bekvem for alle de reisende. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan se og gjøre med leiebil i Eretria

Som de fleste byene i Hellas er det mye historie du kan få med deg i Eretria, for eksempel mosaikkhuset, som kan dateres helt tilbake fra 400-tallet, og arkeologimuseet der det er mye interessant på utstilling. Flere vannbaserte aktiviteter er tilgjengelige her, og en dagstur til Athen er ikke noe problem når du har eget kjøretøy. Er du ute etter en ordentlig naturopplevelse, bør du kjøre nordover til fjellet Dirfi som gir deg spektakulær utsikt over hele regionen. Sixt bilutleie i Eretria er dermed det rette valget for en god kjøreopplevelse.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Utmerket kundeservice 24/7