Bilutleie
Chios
Kollaps
Hellas // Chios
Endre personlige detaljer

Leiebil Chios: Sixt Bilutleie online

Har du skaffet deg en leiebil i Tigre, har du et glimrende utgangspunkt for mange forskjellige opplevelser. Millionbyen Buenos Aires ligger nemlig rett mot sør, og mot nord har du store våtmarksområder og åpent landskap. Her hos Sixt har vi selvsagt kjøretøy som passer til utforsking av både storby og natur, som robuste 4x4 eller bensingjerrige kompaktbiler. Familiebiler har vi også i vårt utvalg, og modellene våre kommer fra høyt respekterte produsenter og skiftes ut jevnlig for å holde høyeste nivå.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Hvordan skaffe leiebil i Tigre?

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om vår stasjon for bilutleie i Tigre og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi lar deg alltid få tredjepartforsikring med i prisen siden vi tenker på våre kunders sikkerhet, og det samme gjelder skadeforsikring. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst. Hele Tigre ligger til din disposisjon med fri kjørelengde inkludert uansett kategori, og ved behov kan du endre bookingen din før ankomst uten ekstra kostnader. Skal du til Argentinas hovedstad, anbefaler vi å reservere en leiebil med GPS siden byen er veldig stor.

Hva du kan se og gjøre med leiebil i Tigre

Noe av det første du bør gjøre i Tigre dersom du har familien med på turen, er å besøke fornøyelsesparken Parque de la Costa der alle kan more seg. For våt moro ligger også vannparken Aquafan like ved, og følger du elven mot nordvest, kommer du til Tigres kunstmuseum. Det vil nok også friste med en tur til Buenos Aires, som er Argentinas klart største by og har mangt og meget å friste med. Vil du slå et slag golf, har Tigre en flott golfbane i naturskjønne omgivelser. Vil du være mobil og fleksibel, er det et smart valg å benytte seg av Sixt bilutleie i Tigre.

 
 

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Excellent customer service