Bilutleie
Chersonissos
Kollaps
Hellas // Chersonissos
Endre personlige detaljer

Leiebil Chersonissos: Sixt Bilutleie online

Kreta er en svært innholdsrik øy, og ved å leie bil i Chersonissos fra Sixt kan du oppleve både byliv og vakker natur nesten side om side. Denne fine byen ligger i et område der flere andre småbyer ligger tett i tett, og det er mange flotte spisesteder og bystrøk som er enkle å besøke med kjøretøyet ditt. I vårt gode utvalg av kjøretøy tilbyr vi økonomibiler til gode priser, familiebiler med god plass, 4x4 med ekstra godt veigrep, minibusser for grupper eller premiumbiler med ekstra god kvalitet. Med ubegrenset kjørelengde inkludert er du fri til å utforske hele Chersonissos og resten av den største øya i Hellas, og det er muligheter for gratis ombooking dersom noe uventet skulle skje før ankomst.

 
 • Kreta Heraklion Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Kazantzakis Airport
  71500 Heraklion

  Ma. - Sø.07:00 - 00:30
  Helligdag07:00 - 00:30

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Kreta Iraklio Havn

  Sixt Bilutleie
  Nearchou Avenue
  71307 Heraklion

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Hvordan du booker leiebil i Chersonissos

Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer info om vår stasjon for bilutleie i Chersonissos og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Vi har selvsagt plassert vår stasjon svært ideelt til ved hovedveien som går gjennom distriktet, og du får air condition med de aller fleste bilmodellene for en behagelig temperatur i bilkupeen. Nyttige tilleggstjenester som navigasjonssystem og ekstra sjåfør lar kjøreturen i Chersonissos bli mer bekvem. Disse er enkle å bestille for en billig penge. Sixt kan garantere at du får en leiebil i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Hva du kan få med deg med leiebil i Chersonissos

Denne byen ligger i den flotte Malia-bukta der det er mye fint å se langs kysten, og bademuligheter florerer det selvsagt av her. Acqua Plus vannpark er et glimrende sted for familien, og det er en golfbane like ved dersom du skulle føle for en runde på greenen. Det fine akvariet Aquaworld nærmere havet byr også på mye flott å se. Sixt bilutleie i Chersonissos er derfor et smart og nyttig valg når du skal leie bil i Hellas.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service