Bilutleie
Chalkidiki
Kollaps
Hellas // Chalkidiki
Endre personlige detaljer

Leiebil Chalkidiki: Sixt Bilutleie online

Innerst i Egeerhavet ligger Chalkidiki, en samling halvøyer som strekker seg som fingre ut i havbukten. Sixt har flere stasjoner for bilutleie i Chalkidiki, og vi har et variert utvalg kjøretøy til gode priser med biler for enhver smak. Vi har både kompakte sedaner for deg som ønsker et lite og lett kjøretøy, og vi har romslige minibusser for deg som trenger ekstra mye plass. Eller kanskje du vil la håret flagre i en kabriolet? Når du skal booke leiebil i Chalkidiki til din neste Hellas-tur, står vi i Sixt klare til å hjelpe deg med å finne det perfekte kjøretøyet.

 
 • Thessaloniki Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Makedonia AP,Mikras Thessalon.
  551 03 Thessaloniki

  Ma. - Sø.07:00 - 23:00
  Helligdag07:00 - 23:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

 • Thessaloniki Downtown

  Sixt Bilutleie
  2, Salaminos Street
  54625 Thessaloniki

  Ma. - Fr.09:00 - 20:00
  Lø.09:00 - 17:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Leiebiltjenester fra Sixt i Chalkidiki

Book en av våre leiebiler i Chalkidiki og velg blant en rekke ulike tilleggstjenester for å få et kjøretøy som passer perfekt for deg og dine behov. Er dere en familie som reiser sammen, kan du bestille barneseter og ekstra sjåførtillatelse for å få en mer fleksibel reise. Ta også en titt på de ulike typene forsikringer vi tilbyr. Noen er inkludert i prisen, og andre er valgfrie og kan oppgraderes. Velger du å legge til et navigasjonssystem, slipper du å bruke tiden på å studere kartet, og det blir enklere å ta turen dit du ønsker. Når du booker et kjøretøy ved vår bilutleie i Chalkidiki, vil du alltid få en bil i den valgte bilkategorien, men vi kan ikke garantere en spesifikk bilmodell.

Opplev friheten med eget kjøretøy på Chalkidiki

Chalkidiki er fylt av kritthvite strender og vakker natur. Besøk Kassandra-halvøya for sol- og strandopplevelser og se en rekke småbyer og landsbyer som er tilrettelagt for turister. På halvøya Sithonia kan du dra til toppen av Dragoudelis, eller Itamos-fjellet, for fantastisk utsikt og en fredelig naturopplevelse. Du kan kjøre hit med bil eller ta en fottur eller sykkeltur. Med leiebil fra Chalkidiki er det heller ikke langt til Thessaloniki, den nest største byen i Hellas.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service