Bilutleie
Antimachia
Kollaps
Hellas // Antimachia
Endre personlige detaljer

Leiebil Antimachia: Sixt Bilutleie online

Den populære ferieøya Kos er full av idylliske og vakre landsbyer, og Antimachia er intet unntak. Sixt bilutleie i Antimachia gir deg muligheten til å utforske både Antimachia og områdene rundt. Vi har et variert utvalg leiebiler i ulike størrelser og prisklasser. Velg blant romslige stasjonsvogner, kompakte sedaner og kjøretøy med 4x4. Har du behov for et kjøretøy med ekstra mye plass, har vi også et utvalg minibusser. Går den neste Hellas-reisen din til Kos, står vi klare for å hjelpe deg med å finne den perfekte leiebilen i Antimachia.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Leiebiltjenester fra Sixt i Antimachia

Sixt bilutleie i Antimachia tilbyr flere tilleggstjenester for å tilpasse ditt kjøretøy etter dine ønsker og behov. Reiser du med barn, har vi barneseter i ulike størrelser å velge mellom, og hvis dere er flere som skal kjøre sammen, kan du gjerne bestille en ekstra førertillatelse. Du kan dessuten velge blant flere typer forsikringer slik at du kan føle deg trygg på veien. I tillegg har de fleste av våre leiebiler i Antimachia air condition, slik at varmen skal være det siste du trenger å tenke på underveis. Når du booker en leiebil hos oss, vil du alltid få en bil i valgte bilkategori, men en spesifikk bilmodell avhenger av tilgjengelighet ved ankomst.

En opplevelsesrik kjøretur i Antimachia

Området rundt Antimachia er fylt av spennende kulturskatter fra Hellas sin fortid. Besøk den historiske festningen i Antimachia som ble bygget på 1300-tallet, med murer som står oppreist selv i dag. Dersom du ønsker en avslappende dag med sol og bading, har du også mange muligheter. Kjør nordover fra Antimachia for å besøke de kritthvite sandstrendene i Mastichari, eller kjør sørover for å besøke badelandet Aquatica. Med en leiebil i Antimachia står du friere til å gjøre turen din på Kos slik du selv ønsker.

 
 

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Utmerket kundeservice 24/7