Bilutleie
Agios Nikolaos
Kollaps
Hellas // Agios Nikolaos
Endre personlige detaljer

Leiebil Agios Nikolaos: Sixt Bilutleie online

Agios Nikolaos er en idyllisk kystby på den populære ferieøya Kreta i Hellas, og den byr på bading, sol, varme og moro. Sixt bilutleie i Agios Nikolaos gir deg muligheten til å få mer ut av turen din. Vi har et variert utvalg kjøretøy i ulike størrelser, med alt fra sedaner og stasjonsvogner til minibusser. Booker du en leiebil i Agios Nikolaos, er både denne vakre byen og resten av Kreta er innen rekkevidde. Bestill den bilkategorien som passer deg best, og start ditt eventyr!

 
 • Kreta Heraklion Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Kazantzakis Airport
  71500 Heraklion

  Ma. - Sø.07:30 - 23:00
  Helligdag07:30 - 23:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4, Lastebiler/Varebiler

 • Kreta Iraklio Havn

  Sixt Bilutleie
  Nearchou Avenue
  71307 Heraklion

  Ma. - Sø.08:00 - 20:00
  Helligdag08:00 - 20:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, Sportsbiler og cabriolet, SUV/4x4

Leiebiltjenester fra Sixt i Agios Nikolaos

Når du booker en av våre leiebiler i Agios Nikolaos, kan du velge blant en rekke ulike tilleggstjenester og få en bil som er skreddersydd for deg og dine behov. De fleste av våre kjøretøy har air condition slik at du skal kunne nyte varmen og fremdeles ha en behagelig kjøretur. Med GPS blir det lettere å navigere deg rundt på øya og få med deg alt som er verdt å se, og du kan bestille ekstra førertillatelse dersom dere er flere som reiser sammen. Barnesete er også tilgjengelig dersom du har behov for det. Booker du et kjøretøy hos Sixt bilutleie i Agios Nikolaos, vil du alltid få en bil i valgte bilkategori, men vi gjør oppmerksom på at en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Kjør fritt rundt i Agios Nikolaos

Som så mange andre byer i Hellas er Agios Nikolaos en eldgammel by med en historie som strekker seg tilbake til bronsealderen. Opplev et lite stykke av fortiden ved å besøke det arkeologiske museet i byen, eller se historien med egne øyne i ruinene Priniatikos Pyrgos noen kilometers kjøretur sørover. Besøk havneområdet i Agios Nikolaos og gå langs promenaden for en autentisk og idyllisk opplevelse av det kretiske havnelivet. Med egen leiebil i Agios Nikolaos blir det enklere å oppleve det du selv ønsker.

 
 

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service