Bilutleie
Nuuk
Kollaps
Grønland // Nuuk
Endre personlige detaljer

Leiebil Nuuk: Sixt Bilutleie online

Velkommen til Grønlands hovedstad Nuuk, som er omringet av fjorder og med fantastisk panoramautsikt til fjellene rundt. Hos Sixt i Nuuk finner du et bredt utvalg kjøretøy som passer for alle slags eventyr i det nordlige landets majestetiske viltområder og nakne landskap. Velg mellom stasjonsvogner til dagligdags bruk og 4x4 for utfart i terrenget. Med din egen leiebil i Nuuk kan du nesten kjøre hvor som helst, og du kan se spektakulær natur og den unike, lille hovedstaden.

  • Ingen stasjon funnet i denne byen.

Leiebil tilpasset Grønlandseventyret

Du finner Sixt bilutleie i Nuuk på sentralstasjonen i byen, knappe 10 minutters kjøretur fra Nuuk flyplass (GOH). På grunn av Grønlands lange vintersesong er samtlige av våre kjøretøy i Nuuk utstyrt med vinterdekk. Dette og ubegrenset kjørelengde har vi inkludert i prisen for deg som vil disponere din egen leiebil i Nuuk, og som vil nyte fleksibiliteten og komforten det innebærer. Med air condition er du også sikret en god og varm temperatur i bilkupeen når du er på tur. Selv om vi ikke kan love noen spesifikk modell, sørger vi for at du alltid får en bil i ønsket kategori.

Oppdag majestetiske fjell og villmarksområder

Som landets desidert største og mest kosmopolitiske by er Nuuk et pittoreskt skue med kort avstand mellom attraksjonene. Fra vår stasjon rett ved småbåthavnen kan du kjøre østover mot Mitsimmavik der du kan skimte havgapet og øyriket som ligger like utenfor byen. Et av Nuuks uforglemmelige syn er Grønlands nasjonalmuseum med dets faste utstillinger, som utstillingen av den kjente mumiefamilien. Ta bilen til byens nordre kant for å se det imponerende og fotogene Grønlands Naturinstitut. Med egen leiebil i Nuuk er det også lett å komme seg rundt for å se andre deler av Grønland. En kort kjøretur fra vår stasjon for bilutleie finner du Katuaq kultursenter, et ypperlig konferansesenter med fasiliteter for konserter, kino og andre arrangementer.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

  • Sixt beste pris garanti
  • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
  • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
  • Miles & More - Tjen poeng
  • Ingen skjulte kostnader
  • Tysklands største og beste bilutleieselskap
  • Ingen kredittkortgebyr
  • Utmerket kundeservice 24/7