Bilutleie
Serekunda
Kollaps
Gambia // Serekunda
Endre personlige detaljer

Leiebil Serekunda: Sixt Bilutleie online

Nå kan du oppleve Gambia med egen leiebil! Sixt bilutleie i Serekunda gir deg alltid konkurransedyktige priser og et stort utvalg av kjøretøy for deg som skal på ferie eller forretningsreise til det solfylte vestafrikanske landet. Velg blant økonomiske kompaktbiler og stasjonsvogner som tar deg raskt fra A til B, eller gå for en SUV med firehjulstrekk som tar seg fram på alle slags veier. Den offentlige transporten i Gambia kan være en utfordring, fordi landet mangler både jernbane og innenriksfly, og bussene er ofte overfylte. En leiebil i Serekunda er derfor den perfekte løsningen for deg som vil oppleve dette spennende landet med full komfort og frihet.

 
 • Serekunda Bijilo

  Sixt Bilutleie
  Senegambia Highway
  220 Serekunda

  Ma. - Lø.08:30 - 13:30
   15:00 - 18:00

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Sixt gjør det enkelt å skaffe leiebil i Serekunda

Ved å klikke på linken ovenfor får du mer informasjon om stasjonen vår i Serekunda, og hvilke ekstratjenester vi tilbyr. Når du leier kjøretøy hos Sixt i Serekunda har du alltid gratis ombooking og kansellering samt tredjepartsforsikring inkludert i prisen. Ønsker du flere forsikringer for ekstra trygghet på veien, tilbyr vi også dette. Det kan bli svært varmt i Gambia, og aircondition i bilen er derfor alltid inkludert, slik at reisen din blir ekstra komfortabel. Sixt garanterer at du får et kjøretøy i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Opplev mer med leiebil i Serekunda

Serekunda er den største byen og det økonomiske senteret i Gambia. Byen er kjent for sine store flotte markeder, og er faktisk et resultat av ni landsbyer som har smeltet sammen. Serekunda er et godt utgangspunkt for deg som vil oppleve Gambia, og herfra tar du deg enkelt rundt i det lille vestafrikanske landet. Krokodillefarmen og skogsområdet Makasutu, som har fem ulike økosystemer, er begge populære destinasjoner. Besøk også Tanji Village utendørsmuseum for et innblikk i den gambiske kulturen. Den internasjonale flyplassen i Banjul (BJL) ligger knappe 20 minutter fra Serekunda, det samme gjør hovedstaden Banjul som byr på både shopping og yrende folkeliv. Sixt bilutleie i Serekunda gir deg mulighet til å oppleve Afrika på sitt aller beste!

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service