Bilutleie
Banjul
Kollaps
Gambia // Banjul
Endre personlige detaljer

Leiebil Banjul: Sixt Bilutleie online

Du kommer raskt i gang med oppholdet ditt i Gambia med en leiebil fra Sixt i Banjul. Stasjonen vår ligger nemlig på Banjul internasjonale flyplass (BJL), også kjent som Yundum International, omtrent tjue minutter fra Banjul sentrum. Kjøretøyene i utvalget vårt inkluderer både kompaktbiler og stasjonsvogner, slik at vi har gode alternativer enten du reiser alene eller er på ferietur med familien. Vi tilbyr også firehjulstrekkere som takler alle slags veiforhold, og kan være gode å ha hvis man vil ut på oppdagelsesferd i og rundt Banjul. Sixt bilutleie i Banjul tilbyr også alltid gratis ombooking og kansellering hvis noe uventet skulle inntreffe.

 
 • Banjul Flyplass

  Sixt Bilutleie
  Yundum
  220 Banjul

  Ma. - Sø.08:30 - 21:00

  Utlevering er mulig 24 timer i døgnet
  Innlevering 24 timer i døgnet

  Tilgjengelige kjøretøys kategorier: Bil / stasjonsvogn, SUV/4x4

Det er enkelt å leie bil i Banjul

Sixt bilutleie i Banjul tilbyr også en rekke ekstratjenester som gjør oppholdet ditt både enklere og mer komfortabelt. Velg gjerne GPS før du kaster deg ut på veiene i Gambia, slik at du alltid vet hvor du er. Er dere flere som kjører sammen kan du også velge ekstra sjåfør. Tredjepartsforsikring og aircondition er inkludert i leieprisen, noe som kommer godt med når været er på sitt varmeste. Sixt kan garantere at du får et kjøretøy i ønsket bilkategori, mens en spesifikk bilmodell er avhengig av tilgjengelighet ved ankomst.

Du kan oppleve mye med leiebil i Banjul

Banjul er hovedstaden i Gambia, og har i løpet av de siste årene blitt en populær destinasjon for de som vil oppleve den solrike vestkysten av Afrika. Byen ligger på den lille øya St. Mary, der Gambiaelven renner ut i Atlanterhavet. Byen byr på yrende folkeliv, bugnende markeder og deilig afrikansk mat. Med leiebil i Banjul tar det ikke mange minutter før du kommer til kilometerlange sandstrender og vakre naturreservater. En halvtimes kjøring utenfor byen ligger Bijilo Forest Park, eller hvorfor ikke besøke den populære krokodilleparken? I Abuko naturreservat som ligger rett utenfor byen finner du også aper, antiloper og utallige fuglearter. Med egen leiebil i Banjul får du friheten til å utforske Afrikas minste land med god komfort og i ditt eget tempo.

 
 

Flyplasser med Sixt stasjoner

Dine fordeler med Sixt

 • Sixt beste pris garanti
 • Nye biler - gjennomsnittslig 3 måneder gamle
 • Gratis kansellering og endring når du betaler ved henting
 • Miles & More - Tjen poeng
 • Ingen skjulte kostnader
 • Tysklands største og beste bilutleieselskap
 • Ingen kredittkortgebyr
 • Excellent customer service